Kom låna törnekronan min.


I
dag är det...den 27. Sanningen är att det inte säger mig ett jäkla dugg. Jag märker att någon vecka utan kontakt med omvärlden kan förvandla en. Jag har inte haft någon kontakt med något, bara lallat runt på hemmaplan och gjort...ja inget, egentligen. För första gången på flera dagar sätter jag mig vid datorn, och jag vet inte, jag känner mig fortfarande verklighetsfrånvänd, men ändå lite närmare den än förut (Fan, jag kan knappt skriva på tangentbordet längre, del blir fel stup i ett!). Nu känner jag mig tvungen att lämna en liten rapport på att jag lever och andas -även om det kanske inte är mycket mer än så- ifall nån bryr sig :P

Nu ska jag lyssna på musik jag inte hört på år och dar; Misfits, Ill Niño, Christian Walz och Kingsdown blir det närmare bestämt. Jag tycker om att återuptäcka musik jag inte hört på länge. Appropå musik, jag la märke till en sak; Många artister har, inte riktigt Gudskomplex men något dylikt. Detta tänkte jag på pga. flera skivnamn (ex. "Markusevangeliet", "And then there was Timo" eller varför inte "Rock 'n' roll Jesus"'?).

Det jag faktiskt HAR gjort under julhelgen(?) är att läsa. Det finns mycket jag önskat att jag var bra på här i världen; Sriva, måla, fotografera (speciellt dessa tre då, men även annat). Det jag dock ÄR bra på är att läsa, jäklar i min lilla låda! Jag avverkar böcker som MCDonalds avverkar regnskog i Bolivia, om jag har chansen. Om läget dock är som det är just nu; Jag har ett begränsat antal böcker och obegränsat med tid, kan jag vara sparsam.

De böcker jag läst nu är John Ajvide Lindqvists "Låt den rätte komma in" och ikväll är jag nog klar med "Twilight" också (Eller "Om jag kunde drömma" som den heter på svenska. Först tyckte jag att det var en konstig titelöversättning, men nu när jag nästan är klar kan jag säga att den är passande.). Båda är böcker om vampyrer (Väntade bokval?), men otroligt olika. "Låt den rätte komma in" är svart och ganska brutal, lite mer...vuxen medans Stephenie Meyers "Twilight" är mera...grå och mjukare, om man kan säga så. Jag har inte sett filmen, men det kanske jag gör - nån gång.  Har dock sett trailer, och den känns så...annorlunda än boken. "Twilight" är bra, men den känns så, hur ska jag säga, tam. Det beror väl på vad jag brukar läsa för böcker, men ändå.

Återvändandet till världen verkar vänta lite på sig, men tack så mycket <3 Snart kanske.
Bäbisen min.
Foto: Jag


Ever felt like you didn't belong?


ENSAM OCH TRAGISK.


Oh my, dont bite!
Modeller:
Mattias Brodin "Triduko" 
Fanny Nilsson "Spinaz"

Foto/MUA: Jag

The monsters make me hide, perhaps I'll eat myself alive?

Modell: Mattias Brodin "Triduko"

Foto/MUA: Jag


"Just one more day in school girls!"

Vem kan gissa var min rubrik kommer ifrån? Det är en film, så mycket kan jag säga.

i vilket fall så stämmer det in på hur det är just nu, i detta ögonblick. Imorgon är sista skoldagen på det här året. Det ska bli så skönt m,ed lov! Egentligen är det inte mycket till skoldag, vi ska bara se på lärarrevyn. Jag minns att förra årets bara var smått rolig bitvis, men jag vill se årets - även om den skulle vara apkass.
Jag kom också just att tänka på en annan sak; Jag vet inte hur mycket lov det blir, jag menar. Jag har två uppsatser att skriva. Eller ja, en uppsats och tre analyser av händelser på psykologin. När ska jag hinna!?

En annan sak som jag tänkt på är det här med pengar. Det här som jag inte har så mycket av... Jag har vänner med jobb och tänker ibland att det skulle jag ju också kunna skaffa. Men sen så inser jag; När fasen skulle jag hinna med det? Jag har fullt upp redan som det är. Pengarna får bli det jag väljer bort, eller ja, visst får jag studiebidrag och så men hey - det är inte alltid det räcker. Förstår egentligen inte vart allt tar vägen, jag har väl inga dyra vanor?

På lördag ska jag  fotografera Fanny (och Mattias?) avslöjar inte temat än...eller ja, det är zombies. Väntat? Sen på söndag verkar det som att vi ska se på film hos Natalie... Jag fick just en vision vad jag ska äta då; Popcorn!

Förresten...Är det bara jag eller känns hela detta blogginlägg väldigt krystat? Jag försökte ju iallafall, det är värt en eloge!

Foto: Jag

Not everyone has a lower jaw, you know.
Foto/modell: Jag

I still haven't found what I'm looking for.
Foto/modell: Jag


Mor och dotterSådan mor, sådan dotter.
Foto: Jag

Nu tändas tusen juleljus...etcetera etceteraFoto: Jag
Bilderna föreställer mina grannars olika ljus i trägården.
This is how i see it trough my cameralens.

Banana-cream and apricot, arose in the eastern sky
Foto: Jag
Modell: Ängåsens lille vän (Dooding <3)


Little Rosa was gonna shine

Nu är snart ännu en helg till ända, och denna har varit bra!
I fredags var jag hos Sill-Sophia, fest med badtunnebad och snörullningar, och även, for some brave few, ett varv runt huset.  Kallt, kan jag ju säga.
Fredag var lite speciell på flera sätt, men jag var lite nervös innan i ärlighetens namn - jag stod i begrepp att sammanföra två "saker" som betyder väldigt mycket för mig; Mina vänner i Hagfors som jag haft den stora lyckan att lära känna för lite mer än ett år sedan, som gör vardag som fest kul och skolan genomlidbar, de betyder en massa för mig, verkligen, och Fanny, min äldsta vän som jag fortfarande har bra kontakt med, som jag älskar och som också betyder massor. Men nervositeten var onödig; Det gick jättebra och Fanny blev inte alls helt ivägskrämd, utan sa tvärtom efteråt att det var kul och att hon visst kunde hänga med fler gånger.


Denna kväll har jag spenderat genom att äta, kolla på L-word, lyssna på musik och ta ett varmt bad. Jag tror jag har gjort framsteg med att skrubba ur färgen ur burret nu förresten, fast jag vet inte, har inte tittat i någon spegel än.
Foto: Jag
Bilden är tagen igår.

A king in my own mind


Foto: Jag
Modell: Jag

Havet håller på att förlora sin musik


S
aker funkar. Faktiskt. Ibland. Det är skönt!
Imorgon har jag ett geografiprov, det är fakta om vattenproblem och sånt. Och sen på fredag, då ni, då är det dags för att placera ut inte mindre än 95 olika vatten på en karta och skriva en liten essä om utfisket av tonfisk.
Är det bara jag eller känns det mycket? 
Nejdå, det ska nog gå bra, I've been through worse.

Fredag kväll ser de ut att bli Lucia party hos Sophia, jag tror iallafall att jag ska dit. Lördag till söndag spenderas nog med Fanny. Och så ska jag umgås med Dooding naturligtvis.

I övrigt hade jag flera bra saker jag tänkte skriva i eftermiddags men nu har de flugit sin kos varenda en, what a shame!
Jag är glad att vi har börjat umgås igen. Det känns som att vi är närmare varann igen och det känns bra, vi är liksom på samma våglängd igen.

Ett tu tre på marken. Sitter och väntar modigt på sparken.Två sätt att vara jag.


P.s. I love youFoto: Jag
Model: Mattias Brodin "Triduko"


Detta är alltså mitt bidrag till mediauppgiften jag pratade om. Inte lysande kanske, men något.
(Jag är så dålig!)
Iallafall så ska jag nog fotografera MattN mera längre fram, det blir kul!

Läs och begrunda.

http://verkligen.devote.se/blogs/887936/the-planet-earth.htm

Denna länk bör bevärdigas en check out. Det är skrivet av min vän Natalie, och minst sagt...upprörande.

RSS 2.0