"Just one more day in school girls!"

Vem kan gissa var min rubrik kommer ifrån? Det är en film, så mycket kan jag säga.

i vilket fall så stämmer det in på hur det är just nu, i detta ögonblick. Imorgon är sista skoldagen på det här året. Det ska bli så skönt m,ed lov! Egentligen är det inte mycket till skoldag, vi ska bara se på lärarrevyn. Jag minns att förra årets bara var smått rolig bitvis, men jag vill se årets - även om den skulle vara apkass.
Jag kom också just att tänka på en annan sak; Jag vet inte hur mycket lov det blir, jag menar. Jag har två uppsatser att skriva. Eller ja, en uppsats och tre analyser av händelser på psykologin. När ska jag hinna!?

En annan sak som jag tänkt på är det här med pengar. Det här som jag inte har så mycket av... Jag har vänner med jobb och tänker ibland att det skulle jag ju också kunna skaffa. Men sen så inser jag; När fasen skulle jag hinna med det? Jag har fullt upp redan som det är. Pengarna får bli det jag väljer bort, eller ja, visst får jag studiebidrag och så men hey - det är inte alltid det räcker. Förstår egentligen inte vart allt tar vägen, jag har väl inga dyra vanor?

På lördag ska jag  fotografera Fanny (och Mattias?) avslöjar inte temat än...eller ja, det är zombies. Väntat? Sen på söndag verkar det som att vi ska se på film hos Natalie... Jag fick just en vision vad jag ska äta då; Popcorn!

Förresten...Är det bara jag eller känns hela detta blogginlägg väldigt krystat? Jag försökte ju iallafall, det är värt en eloge!

Foto: Jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0