Kom låna törnekronan min.


I
dag är det...den 27. Sanningen är att det inte säger mig ett jäkla dugg. Jag märker att någon vecka utan kontakt med omvärlden kan förvandla en. Jag har inte haft någon kontakt med något, bara lallat runt på hemmaplan och gjort...ja inget, egentligen. För första gången på flera dagar sätter jag mig vid datorn, och jag vet inte, jag känner mig fortfarande verklighetsfrånvänd, men ändå lite närmare den än förut (Fan, jag kan knappt skriva på tangentbordet längre, del blir fel stup i ett!). Nu känner jag mig tvungen att lämna en liten rapport på att jag lever och andas -även om det kanske inte är mycket mer än så- ifall nån bryr sig :P

Nu ska jag lyssna på musik jag inte hört på år och dar; Misfits, Ill Niño, Christian Walz och Kingsdown blir det närmare bestämt. Jag tycker om att återuptäcka musik jag inte hört på länge. Appropå musik, jag la märke till en sak; Många artister har, inte riktigt Gudskomplex men något dylikt. Detta tänkte jag på pga. flera skivnamn (ex. "Markusevangeliet", "And then there was Timo" eller varför inte "Rock 'n' roll Jesus"'?).

Det jag faktiskt HAR gjort under julhelgen(?) är att läsa. Det finns mycket jag önskat att jag var bra på här i världen; Sriva, måla, fotografera (speciellt dessa tre då, men även annat). Det jag dock ÄR bra på är att läsa, jäklar i min lilla låda! Jag avverkar böcker som MCDonalds avverkar regnskog i Bolivia, om jag har chansen. Om läget dock är som det är just nu; Jag har ett begränsat antal böcker och obegränsat med tid, kan jag vara sparsam.

De böcker jag läst nu är John Ajvide Lindqvists "Låt den rätte komma in" och ikväll är jag nog klar med "Twilight" också (Eller "Om jag kunde drömma" som den heter på svenska. Först tyckte jag att det var en konstig titelöversättning, men nu när jag nästan är klar kan jag säga att den är passande.). Båda är böcker om vampyrer (Väntade bokval?), men otroligt olika. "Låt den rätte komma in" är svart och ganska brutal, lite mer...vuxen medans Stephenie Meyers "Twilight" är mera...grå och mjukare, om man kan säga så. Jag har inte sett filmen, men det kanske jag gör - nån gång.  Har dock sett trailer, och den känns så...annorlunda än boken. "Twilight" är bra, men den känns så, hur ska jag säga, tam. Det beror väl på vad jag brukar läsa för böcker, men ändå.

Återvändandet till världen verkar vänta lite på sig, men tack så mycket <3 Snart kanske.
Bäbisen min.
Foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Malin Skoog

Skäggis!

HÖR AV DIG DÅ!

2008-12-30 @ 14:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0