Little Rosa was gonna shine

Nu är snart ännu en helg till ända, och denna har varit bra!
I fredags var jag hos Sill-Sophia, fest med badtunnebad och snörullningar, och även, for some brave few, ett varv runt huset.  Kallt, kan jag ju säga.
Fredag var lite speciell på flera sätt, men jag var lite nervös innan i ärlighetens namn - jag stod i begrepp att sammanföra två "saker" som betyder väldigt mycket för mig; Mina vänner i Hagfors som jag haft den stora lyckan att lära känna för lite mer än ett år sedan, som gör vardag som fest kul och skolan genomlidbar, de betyder en massa för mig, verkligen, och Fanny, min äldsta vän som jag fortfarande har bra kontakt med, som jag älskar och som också betyder massor. Men nervositeten var onödig; Det gick jättebra och Fanny blev inte alls helt ivägskrämd, utan sa tvärtom efteråt att det var kul och att hon visst kunde hänga med fler gånger.


Denna kväll har jag spenderat genom att äta, kolla på L-word, lyssna på musik och ta ett varmt bad. Jag tror jag har gjort framsteg med att skrubba ur färgen ur burret nu förresten, fast jag vet inte, har inte tittat i någon spegel än.
Foto: Jag
Bilden är tagen igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0