So what? I'm still a rockstar.

Jag tänkte klargöra lite saker kring mig. Ingen kanske bryr sig men jag gör det ändå, för min egen skull.

Min åsikt om mänskligheten.

Som många vet är ett slagord jag gillar "Död åt mänskligheten". Och det står jag för. Basta.
Det är inte så, som många tycks tro, att jag hatar alla människor. Det är fel. Jag har också fått omtalat för mig att det finns bra människor. DET VET JAG. Jag tycker om och älskar många människor, det är som sagt inte så att jag hatar alla enskilda människor. Nej, det jag menar är att jag hatar människan som sådan, det faktum att vi tagit över, plundrar, suger ut och skövlar den planet vi bor på. Så gott som uteslutande allt negativt som händer i denhär världen är människans fel.
Om jag tänker på ett problem så kommer jag alltid ner till roten och slutsatsen "Död åt mänskligheten". Detta för att jag bara är en liten människa och jag blir så frustrerad att det inte finns någon annan lösning ("inte finns" kan här defineras som "Inte händer" eller att ingen gör något vettigt åt det).

Jag har också fått höra att jag borde ta självmord (alternativt redan gjort det) och att jag borde vilja dö, för att jag har den åsikt jag har om mänskligheten. Det kanske jag borde göra? Det kanske jag vill? Men det går ju inte för sig, nån måste ju föra åsikten vidare, förklara. Aight? (Jag skojar bara - jag har inge profet-tankar om mig själv.)
Jag har egentligen inget bra svar på det, men detta är min åsikt. 
Men vem vet? Förr eller senare kanske det händer. (...Och här kommer vi in på min nästa punkt; )

Dubbelmoral.
...Är något jag har tonvis av. Äckligt. Fast det är jag inte ensam om, långt ifrån. Däremot har jag stake nog att erkänna det. Jag misstänker att det är något som genomsyrar allt idag, bättre är det tyvärr inte.

Sedan så är det faktiskt så här; Många av mina åsikter är vad jag kallar "byggplatser". De är ofärdiga. Under utveckling. Detta betyder också att jag KAN ändra åsikt i en fråga om jag får veta nya fakta, för jag vet inte allt. ALLTSÅ; Det behöver inte vara dubbelmoral, jag kanske bara ändrat åsikt.
Jag är inte heller en så negativ person som det kan verka ibland. Jag lovar. Och bara för att jag lyssnar på mest till synes brutal musik betyder det inte att jag är en brutal person; tvärtom.
En sista sak gällande mig: Nej, jag är inte en speciellt seriös person.


Who said i was serious?Jag hoppas att du blir en förlorare, så att du kan uträtta något fantastiskt.

Idag är det torsdag.
I min vanliga villfarelse trodde jag att det var fredag. Sorgligt. Jag faller alltid lika platt.
I vilket fall har den nykommna snön har töat väck och allt luktar...ruttet. Annorlunda än det luktar på våren.

Imorgon är det svenskaprov och eftersom Marie sa att det skulle vara ett prov "så som vi aldrig haft det förut", så kan jag inte påstå att jag är sådär jätteförberedd. Det märks väl hur det går. I övrigt mår jag lite si och så. JA det är patetiskt att skriva det, men som jag sagt. Jag trivs med att skriva det någonstans. Och för tillfället går det ut över mitt tangentbord och en weblog. I vilket fall så kan jag inte sätta fingret på vad det är, saker i utkanten av mitt liv, mitt synfält, som stör, irriterar och drar ner mig.

Jag jobbar på ideer till en fotouppgift till svenskan/median. "Kärlek" är temat och fotona ska ges till ettorna så att de ska kunna få ideer till noveller de ska skriva. En rolig uppgift. Men som vanligt, som med allt annat i mitt liv tar det tid. Det skulle inte vara något konstfoto, men jag vill ju att den ska vara intressant och tilltala en liten uppsatsskrivare.

Men! Icke att förglömma; Stockholm i övermorgon, bussen lämnar Uddeholm klockan 04:30. Jag längtar!
Idag har jag tittat klart på säsong ett av L-word. Det är så bra.
Plus att denna kvinna är bland det vackraste jag sett!
(Naturligtvis inte min bild. I wish.)

MagicWork your magic.

Foto: Jag

Oooh the things I'm gonna' do...


Because today is happy day.


Jag vet inte riktigt, eller jo delvis vet jag ju, men jag har haft en happy day idag. Det var länge sedan jag faktiskt gick runt och var glad! Det är gott att veta att man faktiskt fortfarande kan känna den känslan. Skönt. Har fattats på senare tid.
Klart att jag inte kan bortse från alla världens större problem, men idag var jag glad och det måste man få vara ibland.

...Detta trots att jag har ett psykologiprov imorgon och ett ganska hundraprocentigt Icke Godkänt på fredagens matteprov så har jag varit glad idag. Jag haver förtröstan inför imorgon och jag har väl resignerat inför matten antar jag. Borde va lite mera panic all over the top, med tanke på att det är mitt första riktiga IG. Men det är jag inte. Märkligt. Mystiskt. Konstigt.

Jag vill skriva en bok. Det är jag grymt sugen på. Måste bara hitta en röd tråd som jag kan följa. Och hitta tiden. Och den verkliga glöden. Motivationen, liksom. Skulle kunna göra det som projektarbete nästa år, men jag och Natalie ska ju göra en grej, som kommer bli jättebra. Den är jag också sugen på. En bok får bli fall back plan så länge.

Jag har förresten märkt att denna blogg håller på att bli alldeles för...ordinary. Det måste jag fixa på något sätt.
Off with you, keep living you'r dreamed together lives.Foto: Jag

Frusna bränningar.Frusna bränningar.

Foto: Jag

...And it was clear that she couldn't go on.

Det finns dagar då jag inte klarar av att vara glad. Inte klarar av att se det positiva som faktiskt finns här i livet. Inte bara dagar, faktiskt. Perioder av mitt liv. Det här var en sådan dag. Jag är inte fläckfri, jag kan inte vara perfekt eller ständigt lycklig. Jag kan inte hur mycket jag än vill. Det här livet vill aldrig låta mig vara lycklig fullt ut, om det någonsin hänt, tas det bort lika fort. Ja, jag känner mig ofta oönskad och oälskad. Men det är så jag är. Det hjälps inte att det händer ibland.
Jag vet ju liksom att jag är totalt misslyckad och stenful, och inte klarar av de enklaste uppgifter. Jag vet att jag är hjärndöd. Jag vet att jag är blåst, men tack ändå. Jag är så full av skit! Skitig jävla äcklig dubbelmoral! Hopplöst är vad det är. Jag får ingen rätsida på mina byggplatser till åsikter och värderingar. Dubbelmoralen finns där överallt, gäckar mig och äcklar.

Jag känner mig så hatad av hela min omgivning just nu. Jag vill bara lägga mig i min säng och aldrig någonsin mera resa mig. Inte bara för att jag känner mig så oönskad av allt och alla, utan för att jag inte kan se någon ände på de större problem världen faktiskt dras med. Vi såg en film imorse, om världshaven och fisket. Om att den mesta fisken är totalt urfiskad. Speciellt tonfisken pratade dom mycket om. Här kommer det igen; Jag börjar tänka på problemet, kommer på andra problem som relaterar, kommer på problem som inte har med det att göra och inser än en gång att den enda lösningen är DÖD ÅT MÄNSKLIGHETEN.
Vem har gett oss rätten att utnyttja allt omkring oss, att suga ut varenda resurs, att äta och utrota andra arter?

All: Me

Stratholme.Stratholme, the city on fire.

Foto: Me

<3Men det finns mycket bra också <3

Foto: Me
Model: Ängåsens lille vän ("Dooding")

Ilskan.
Det finns så mycket som gör mig arg här i världen.
Riktigt arg!

Dessa serier får illustrera två av dessa.


Fairy.Let me tell you a fairytale.
Listen and use your imagination.


Foto/model: Me

City on fire.Brinnande stad.

Foto: Me.

Jag låg på rygg i en hög med löv och jag ville bara dö...


D
ags för ännu ett sånt där...inlägg med text.
Jo usch. Men för att citera någon ur en film (som jag inte minns varken vem eller vilken det var):
 
"This blog is'nt about being read, it's about being written".

För det är precis så det är. Jag bryr mig egentligen inte om om detta någonsin blir läst av någon annan än mig (...fast det är ju kul iallafall :) Lämna en litten comment om det faktiskt blitt läst ;D). men jag BEHÖVER skriva. Det är liksom bra för mig, lite terapiaktigt kanske? Vet inte om en blogg är rätt forum för det än dock, det har inte varit det hittils iallafall. Men man ska inte vara rädd för att pröva nåt nytt.

Just nu mår jag iallafall dåligt. En hel del, tack vare att skolan är så överhängande och tar så mycket tid. Känner att allt annat blir lidande, inte minst hästarna...Foto: Me (Några månader gammalt)

Suffocate your own empire.

Jag kom att tänka på något.
Även om detta är en fotoblogg, så kan det ju vara kul om det står något lite här och var. Eller?
Jag menar; Jag tycker ju om att skriva också. Nästan lika mycket som att fotografera. Men bara nästan.

I vilket fall så sitter jag med ångest upp i halsen just nu, tack vare en viss uppsats i samhäll B. Ick! Först kommer jag inte på nåt ämne och sen så kommer jag inte på något att skriva om det ämnet. Lyckat. Sen så kan man lägga till, som grädde på moset, att jag är så osäker på HUR jag ska skriva. Rätt fail egentligen.

Till nåt bättre; Idag var jag på sk. mattestöd. Och jag kan inte säga annat än att jag kände mig upplyst när jag gick ut. Jag lärde mig mer idag än på någon tidigare lektion! ...Okej att jag gjorde lika få tal som vanligt, men till skillnad från vanligtvis så förstod jag faktiskt vad jag gjorde. Å andra sidan ska man inte ropa hej förräns man har kommit över bäcken - bara för att jag fattade just detta betyder det inte att jag fattar allt det andra - tvärt om! Men det är ett steg på vägen.

Jag önskar att dygnet hade fler timmar (inte bokstavligt talat, naturligtvis). Jag hinner inget! Hästarna har blivit lidande känns det som, skolan tar så mycket tid... Det kan också vara därför det tar så lång tid mellan nya foton. Blir nog tvungen att skjuta upp helgens photoshoot med Mattias också. Blä!

Nog om skola! Det är mycket nog som det är.
Jag är förresten appropå just ingenting också glad idag för den (i mina ögon) positiva utgången av USA:s presidentval. Yes we can!

Men nu måste jag faktiskt återgå till mina failed attempts till samhällsuppsats. Aargh!

Foto: Lisa Nilsson/sudrosa
Model: Jag

Bading in lemonade."A sweet for my sweet"

So sweet your teeth will hurt if you bite...
I'll be the temptation you just cant fight...

Lips from strawberrys have turned so red...
that if you cant taste them you'd rather be dead...

I'll paint my skin with sugar so white...
that if you thouch it you will stick real tight...

In honey I will dip my hair...
saying no to me now, you would'nt dare...

To make you want me I'm gonna bade...
in a bathtub filled with lemonade...


/// by sudrosa, Lisa Nilsson


Foto/Retuch: Lisa Nilsson
Model: Rawsie

Dikten är också av Lisa. Den var så söt att jag la upp den med ;D Hon har verkligen talang för dikter!

http://sudrosa.deviantart.com/

Bading in my blood.Modellbild :) Jag på bilden.

Foto/retush: Sudrosa/Lisa Nilsson (http://sudrosa.deviantart.com/)
Model: Rawsie

Wait.Foto/retuch: Me
Model: Fanny Nilsson "Spinaz"


Pretty in pink.Foto/retuch: Me
Model: Fanny Nilsson "Spinaz"

RSS 2.0