How many people dippin' in my four door?

Jag ska ta o göra mig en ny header nån dag när jag får tid.

Bara så att ingen vet.Johnny 3's been drinkin' whiskey, trigger finger feelin' frisky

Nu var det länge sedan jag gjorde ett inlägg. Inte för att det spelar någon roll när ingen läser, men det kan vara kul ändå.
Soo, what have I been up too since the last time?
Slutat jobba (känns år sedan nu) och haft de sista sommarlovsveckorna i ledighet. Visst, gôttmos med pengar men det var ganska slitigt, och man tröttnar fort på disken!

Jag har även börjat skolan - Eller vaddå? Efetrsom våran skola blir ombyggd är vi inhysta i ett gammalt melanstadie, med små, rôta klassrum och plywoodväggar och !vi har inga skåp! It sucks I tellz ye! Våra ryggar kommer vara utslitna om en månad! Föreställ dig sex lektioner om dan, böcker och kollegieblock till dessa, idrottskläder och en dator. Outchie-backie!

Vi har skaffat en till kisse! Hon heter Howie (efter Howard Jones), men jag kallar henne mest för Sissen. Hon är jättesöt och mysig, men ganska vild av sig. hon flyger fram i huset och klättrar på väggarna. Hm.


Howie <3

De översta två är Howie, den längst ner är Kisu <3


Förra helgen firade vi Natalie och Christian hemma hos Haidie, och det var jättekul! Tyvärr har jag inga bilder. Dock så kanske jag åker på MUSE i slutet av Oktober, det skulle ju vara great! Får se datum och cash bara ;)

Och så har jag  varit i Stockholm samma helge, med Mattias und Fanny. Vi var på Stephen Lynch (AAAAAWESOME!) och handlade. Vi bodde på ett ställe som hette 2Kronor Hostel (http://www.2kronor.se/) i Gamla stan (som förövrigt är mitt favoritställe i Stockholm), det var jättemysigt. Vi hade ett rum i en källare och det kändes liksom utomlands. I Stockholm kändes det som sommar, skönt som bara den! I shoppingväg köpte jag bland annat en ny väska (en sån som ser ut som ett kassettband du vet), två slipsar, örhängen och en Sovjetisk marin-officers hatt i en överfylld och jättemysig antikbutik i Gamla stan. Det är numera exportförbud på dessa hattar, så det känns rätt gôtt att ha en :D

Lynch var för den delen helt awesome. Det var fantastiskt kul! Du gick miste om någonting alldeles extra kan jag säga! Han är så grymt elak, men det är så kul, you cant help it really.

Screenshot or it didn't happen? Ok, coming right up.Slappt på rummet :)


Upklädd i skjorta och slips :)@ OscarsLynch!Hela showen slutade med att Stephen med sidekicks sjöng "Purple rain".
Hur det hänger ihop med allt orkar jag inte förklara, men det var awesome iallafall!
Pfewh! Långt inlägg...

Just remember who those hookerheels you are wearing belongs to.

Jag vet inte riktigt hur jag ska bära mig åt för att skriva ett inlägg som skulle kunna intressera någon annan. Så då låter jag heller bli. Jag har inte skrivit här sedan i början på juli, och det kanske är lika bra.
Jag skulle vilja vara nån, men eftersom jag är så medelmåttig, och jag inte vill bli känd för att vara någon jag inte är så är det som det är.

Jag skulle vilja vara riktigt bra på någonting, inte halvkass (eller halvbra, kan man ju också säga) på allt.RSS 2.0