Hagfors-Karlskrona-Gdynia

Den 22 (I söndags det vill säga) klockan halv elva startade vi alltså våran resa mot Polen. Bussresan var inte alls lika dryg som man kunde väntat sig, utan gick ganska fort. Det enda riktigt jättedryga jag kan komma på var att de drog på Ronny & Ragge ett tag, vilket jag finner ungefär lika kul som en pöl med spyor. En del söp i bussen, och det tycktes mig konstigt att börja dricka elva på morgonen men visst, whatever.

När kvällen kom och vi var framme i Karlskrona tog vi vad i skulle ha med på båten och gick ombord. Där fick vi äta färglös (men fullt ätbar) mat. Där fanns en typ av nattklubb där vi alla satt och drack - vissa mer, vissa mindra. Jag drack god Irländsk whiskey. Haidie och Marre gick först och handlade, och när de kom tillbaka sa Haidie "De kollar inte leg för någon, du kan nog gå och köpa själv". Fine tänker jag och köar länge och väl, och när det sedan är min tur så ber bartendern mig att visa leg! Oj vad jag kände mig liten! Iallafall så bad jag Julia att köpa mig en whiskey och hon gick för att göra det. Bartendern sa till henne att han visste att hon inte skulle ha den själv, och att om hon drack upp den skulle hon få en ny gratis. Jag drack upp whiskeyn och hon gick bort med det tomma glaset. Bartendern höll vad han lovat och jag fick en ny. Två till priset av en; Gräjt!

Jag, Natalie och Marre gick och la oss tidigt och jag sov riktigt dåligt. Vilstolarna vi blivit tilldelade var hur obekväma som helst så vi la oss på golvet, det var svinkallt må jag säga. Men efter halva natten fick jag låna Natalies tröja och då blev det bättre.Jag har inga bilder från båten, men det finns säkerligen att se på haidies facebook:
http://www.facebook.com/people/Haidie-Pettersson/833290441

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0