Med en clementin som smakar lingon.

Jag har alltid önskat att jag kunde beröra folk djupt med bilder, jag har alltid önskat att jag med finess, finurlighet och flinkt kunde uttrycka mig i ord. Men jag är inte så bra som jag skulle vilja. Det är bara att erkänna för mig själv; Jag är en riktig jävla äcklig medelmåtta... Men jag har förmågan att älska och ta till mig och, hoppas och tror jag, är älskad av andra som har tagit mig till sig... Så länge det finns så går det ändå! Det räcker egentligen alldeles utmärkt! ...Och så har jag roligt också!

Appropå att ha roligt; I fredags var jag, tilsammans med mina nära och kära, i Brostugan och festade. Jag blev precis lagom drunken, röjde loss och hade den roligaste kvällen på länge! Jag fattar inte var jag har missat! Men så går det när man börjar sitt liv vid sexton års ålder... Nu låter jag mest som en tragisk fjortisjävel, men DRICK FÖR FAN! Vänta inte! Att jag överhuvudtaget säger detta förvånar mig och många andra, då jag bara något år från nu befann mig under icke-drinkarnas baner, men det är så det är. Jag är pinsam, men positiv!

Min Dooding. Min älskade Dooding.
I helgen kom hovslagaren (en ny, IGEN, men en bra en denna gång. Den behåller vi). Han filade lite på min älsklings fötter och rådde oss att ringa veterinären, och så gjorde vi. Zoltan kom igår och Doodingen fick en smärtstillande spruta. Sen fick vi smärtstillande i pulverform, som han ska ha till kvällsmat varje dag. Till helgen kommer hovsagaren igen och Doodingen får specialskor, så det går vägen denna gången med. Det tror dock inte gubben som äger gården stallet står på. Han kom och sa att det fanns en shettismärr på tre år jag kunde få istället. Att han ens har mage! Jag kunde ha slagit honom gul och blå, men hallå, lite självbehärskning har jag...ibland. Fast inte när det gäller blogginlägg märker jag. Brutalt stort som alltid.
<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jävla gubbe! Att ens föreslå något såndant! Då vet han inte hur det känns att älska iallfall!

2009-03-12 @ 21:41:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0