I said I'd die for you, or was it in my head?

Why hallo thar!
Det var inte igår. Sannerligen inte.
Jag vet inte riktigt vad förutom det jag ska skriva. eller jo; Jag har jättemycket att göra så här den sista skälvande månaden innan sommarlovet. Som om det skulle vara något nytt? Det är så mycket att jag inte stressar, räknar på, eller ens tänker på hur mycket det är, allt för att inte drabbas av panik. Jag tar en sak i taget. Just nu är det historiauppsatsen.

I övrigt intet nytt. Livet går i ups and downs, just like always. Förra veckan var en ganska deep down, med tillfälliga up's. Nu är det mera up än down igen, vilket såklart är bra! Jag har faktiskt ingenting mer vettigt att skriva idag (duh, som att någonting kommet ur mitt huvud någonsin är vettigt?) så jag lägger ner här och nu, innan det blir en massa svammel. Det är jag bra på.

Jo! Appropå ingenting ska jag strax byta hårfärg igen. Inget stort byte, bara färga över mitt älskade gråa (<3) till helsvart. Det blir helt enkelt för krångligt att färga utväxten på det grå. Synd. Anyway, blåsvart blir det och det blir nytt även på det sättet att jag aldrig varit helsvart i håret förut. När vi pratar om hår kan jag ju nämna att jag idag bad mamma klippa mig lite i nacken, jämt bara så att det inte såg så rakt ut. Dock glömde jag precis varför min mor är barnskötare och inte frisör och så sitter jag här, skallig. Nejdå. Men håret i nacken är illa kort.


Jag langar en inte alldeles ny, några veckor gammal bild av mig, i brist på annat.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0