A taste of Chaos.


SHAKE IT!

Igår drack jag en POWERCOW Milkshake.

Den var real tasty.Kvellschmaat!

Nyss blev det räksoppa, smörgås och oboy. Det var riktigt gott med mat måste jag säga! Var riktigt hungrig.
Vi sprang ner till Konsum strax innan stängningsdags och handlade. Det är lite av en vana tror jag, både ICA och Konsum får ständiga sena påhälsningar för att jag behöver ett eller annat precis då. Det är väl så när det är högst 200 meter emellan. Det konstiga är att jag inte har några pengar, ändå är jag där jämt. Hm... Kan det vara så att Malin är the sweetness och bjuder mig jämt...? Möjligen.

Här kommer förresten en inblick i vårt kylskåp... Ja...cute.

En Pumpalykta och Fadöl. Hm. Största delen av innehållet i kylskåpet är alkhol.

Wierd.

 


 

Förresten; Jag är med i en tävling på söta fokis.se, där man kan vinna hårvårdsprodukter och en plattång från forhair.nu! Real nice!


I am Jack, the pumpkin king.

Dagen har spenderats med Malin the Skoog. Vi har gjort pumpalyktor och funderat ut vad vi ska vara utklädda till vid eventuell fest på lördagen. Jag har fullt upp framöver märker jag;

Fredag: Kanske skrämma barn på HURK (Hagfors-Uddeholms ridklubb) och fest

Lördag: Fest

Söndag: Åka med Mops-Karin till Huddiksvall

Ah well, det löser sig. eller som Malin skulle sagt; "Dä ordnôr sig mä skier, baar dä blir snö"
Nu ska jag skriva lite på min religionsuppgift, men först ska jag langa några bilder på our pumpkins, here goes;

 


 


Kaos. Again.

 

 


Real life - real imagination

Igår hade vi någon sorts liten, mysig gettogether här. Vi lagade/åt amt och spelade plump (korstspel för de som inte vet). Riktigt mysigt var det. Sen så var Malin och Fanny kvar ett tag, jag fick något slags städ-rage och de diskade åt mig. Det gjorde mig jätteglad, eftersom jag hatar att diska och ja, låt oss säga såhär, den som har diska som profession här hemma får inte tummen ur...och är inte hemma just nu heller för den delen.


 


I love you guys!

 


Kaosliv.Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Klockan är 07:48.
Här sitter jag i köket i en etta på Gjutarevägen.
Jag sitter här, nyss fyllda arton, med en morgonångest svart som natten.
Jag undrar;
Var det här allt?
Vart tog allt vägen?
Och hur fan kom jag hit?
Ute är det regn, vilket får mig att må ännu sämre. Och så är det mörkt. Gatlyktorna är till och med tända, och Hagfors kommun är inte de som skulle slösa på en sån sak när man kan köpa kommunalrådet en ny slips. Eller en skola för den delen. En helt ny en för 200 mille.
När jag var liten försvann jag in i tv:n och förvandlades till en pansarvangn med en dröm.

A day like any other.

Nu sitter jag på Naturkunskapslektion. Vi håller på med atomer & sånt. Jag sitter vid datorn och leker med ett övningsprogram, och retarded som jag är fattar jag inte allt.  Så, i väntan på hjälp tänkte jag göra ett litet inlägg.

Egentligen skulle Malin ha kommit till mig i eftermiddag. Hon skulle färga mitt hår och hjälpa mig frosta av frysen. ja det kanske är simpelt, men jag har aldrig gjort det förr så jag ville ha lite råd och vägledning. I vilket fall så kunde hon inte, så jag tror att jag ska åka hem till gården (ha ha ha) ett tag och gå ut med Dooding och gosa med lite katter. Jag var hemma igår med, och red Nappa, och jag ska hem imorrn. Men jag ska nog hem idag med.

I övrigt hoppas jag att de kläder jag beställt från Sweden Rock kommer snart. De skulle kommit förra veckan men de är försenade, pga. en t-shirt som inte fanns i lager. Detta har jag beställt i vilket fall;


Nej, nu får jag göra ett ryck till med Naturkunskapen!

I'z a lil teapot; Short & EVIL.

Jag är nu inflyttad på Gjutarevägen 1b, fast helgen har jag spenderat hempågårn. Jag har sovit, umgåtts med hästarna, läst Mansons biografi och True blood (Dead until dark) och druckit te. Lungt och skönt.


Jag blir fan sugen på att åka med till Stockholm den 9:e november och gå på Manson. Jag tycker fortfarande att hans musik är ok-bra (jag är inte så into it som tex Haidie), men efter att jag läst biografin har jag blivit så fascinerad. Han är så smart att det nästan slår över så att han blir dum i huvudet istället.

 

 RSS 2.0