I'm not perfect, but parts of me are pretty awesome.

Igår var jag och mamma i Tarsby (torsby, that is). Jag hade planerat lite second-hand fynd, men det blev det inget med för det var stängt :( Men mamma lovade att vi skulle åka dit någon veckodag snart istället. Vi köpte en tårta till min far som fyllde år igår, och jag köpte även en papperskorg, en fotoram och en BH. Sen fick jag ett par leggings och en till BH av min mor. Det var en sk. Minimizer, som förminskar brösten en storlek. Det kan tyckas skumt för tjejer ska ju vilja ha stora bröst, right? Men det är inte alltid nice med stora bröst kan jag säga. Visst, ibland men iallafall så passar det perfekt att ha under skjortor.

Igår kväll blonderade jag mig igen. Jag ska blondera mig en gång till, sen ska jag köpa askfärg och silverschampo. Sen är jag vit! :)

Nu ska jag bada och sedan läsa eller lyssna på Harry Potter. Jag läser tre böcker och lyssnar på en hörbok just nu. Läst ut två böcker under helgen, som jag lånade i...Torsdags tror jag. I like to läsa.

Min Sisse växer så det knakar!
<3Mein Dooding <3

Dooding Vintern 08/09Dooding Hösten 09
COPYRIGHT; DO NOT TOUCH!


Att göra en tavla.

I dagarna flyttar jag till Hagfors. Iallafall litegrann. Från och med Torsdag eller Fredag hittas jag även på Gjutarevägen 1b, inflyttad hos en vän. fast jag flyttar inte helt, jag har fortfarande en (om än liten) flock hästar och katter (lika liten) här hemma i Edebäck, som jag inte kan flytta ifrån. En katt kan jag ta med mig då och då, men en häst är lite svårare.
Därför flyttar jag bara litegrann.

Just nu håller jag på att fixa lite foton som jag vill ha på väggen i lägenheten. Jag ska ha en A3 med följande bild och en på Dooding (jag har inte riktigt hittat nån jag vill ha, som "matchar" den här, så jag ska ta en ny):

 Sedan så ska jag ha en A5 med den här;
COPYRIGHT; DO NOT TOUCH!RSS 2.0