Det är livet som leker, det leker med oss nu.

Igår var första "rikiga" dagen (kvällen/natten) på jobbet. Det var lite mjukstart så att säga, inte så mycket jobb. Jag började 21:00 så det var rätt sent. Idag börjar jag 18:00, det är lite bättre. Det blir lite fler timmar utan att bli så sent att pendlarna slutar gå.

Just nu är det en kongress för hjärtläkare. Det är rätt spännande. 28 000 hjärtläkare, från världen över, på ett och samma ställe. Gårdagens uppgift var att dammsuga diverse hallar. Jag dammsög loss till bland annat "Taxmannen" och "Töntarna". Jag hörde inte så mycket mer än bakgrundsdunket på grund av dammsugaren, men det är lugnt för de två låtarna har ett skönt beat som passar mycket bra att jobba till.

Ikväll ska Bratboy & Co till Fatburen och dricka öl. Det vill jag också göra, dammit! Jag skulle vilja dricka öl i Hagfors med mina friends, det är trots allt "Den stora" Eldfesten den här helgen (aka. ännu en ursäkt att dricka). I wanna party like only DAKN does! (Ha ha, internskämt).

LATERS!Kommentarer
Postat av: Skoog

Ih, jag är helt ensam, Hanna är hos mormor och Jennifer hos Emma, Haidie jobbar. WOHOOOOO! Imorgon blir det fest i alla fall. har du slutat använda msn helt?

2010-08-27 @ 18:36:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0