I am Jills nipples

...and I have got a job!
Om du inte sett Fight Club så övergår rubriken ditt förstånd, tyvärr. Men hur som haver, jag har ett jobb! Jag är så glad så glad ska jag be att få tala om. Det är visserligen "bara" en timanställning, men det är något och det är mitt. Jag ska väl försöka få ett jobb till, men just nu vill jag bara smälta att jag överhuvudtaget har ett.

Ja.
Just det ja.
Det var ju det här med flytten.
Inte heller denna gång är det en särskillt dramatisk sådan (dock mer dramatisk än en flytt till Hagfors som bara var lite halvhjärtad ;P), men ändå. Nu kommer det ta tre timmar med tåg och två timmar med buss för att komma hem till Ängåsen igen. Det är stort. Inte lika stort som att flytta till ett annat land, men ändå. För mig är det jättestort! Det är jobbigt att vara ifrån familj och vänner. Sjukt jobbigt. Men en vän kan ändå hälsa på (JA, jag menar just DIG), en familj förstår att man kommer tillbaka och hälsar på, men en häst, en Dooding och en Nappa kan inte det. det är nog det allra jobbigaste. Men jag vet att de har det bra och det är det som räknas.

Hur packar man ner sitt liv i några lådor? Hur vet man vad man måste ha och/eller inte ha?
Tur att flytten (som ovan redan nämnt) inte är så dramatisk. Än så länge har jag bara med mig en del kläder, hygienartiklar och ovärderliga vardagsting. Resten får komma senare. När vi har en egen lägenhet att flytta in i. Den Sebeinuska källaren duger fint, men det ska bli trevligt med något eget. Jag har många frågor, orosmoln och undringar kring just den frågan men jag får väl tro på min Bratboy när han säger att det löser sig.
För det gör det alltid.
På ett eller annat sätt.

Nu ska jag klä mig. Mamma slutar om en halvtimme och då ska jag in till Hagforce och hälsa på Malleballe.
Jag har saknat lilla Skoog så ♥

Den här veckan kommer gå fort. På söndag är det flytt. Ganska definitivt. Inte så mycket, jag kommer hem och hälsar på i september men dit är det långt. Jag ska helt enkelt göra så mycket jag kan av den här veckan; kramas med hästar, kramas med vänner, kramas med familj och med katter ♥

...Blev det här monsterinlägget FROM HELL or what?!


Real love means being retarded together ♥

 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Åh, lycka till Rosi!

Jag ska till Mexiko på dykforskningsgrej och rädda ett korallrev. NY ska jag och sis på semester till och Spanien blir också semester ;D

Blir kanske Afrika till våren och rädda djur tror jag :) Speciellt sandkatt. Kolla in dem, underbaraste jag sett!

2010-08-16 @ 22:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0