I want you to do me with a tommy-gun baby.

Hej livet! Eller nåt. Idag är jag sjukt trött. Det kan ha något att göra med att jag la mig sent men gick upp 07:30 imorse, åkte till hagfors och väckte Malin (hon var upprörd, med all rätt antar jag. Haha).

I helgen var det studentfest. Eller ja. "Fest för studenterna för pengarna som vi fick in på revyn". Jag tycker man kan kalla det en studentfest. Hur som helst, det kom inte allt för mycket folk så (det självklara) röjet stod top 5 för (Malin, Jennifer, Natalie, Simon och så jag då). Jag citerar Malin: "Att fem personer kan vara en hel fest". För det kan vi. Oh ja.

Under veckan har jag umgåts med Fanny. Vi har kikat på en massa True Blood och gått promenader och bara myst. Det är mysigt. Hoho.

På lördag åker jag till min Bratboy i Stocholm och spenderar helgen där. På måndag ska jag gå på en anställningsintervju. Det ska bli trevligt, men jag önskar att jag kunde dela mig i två och följa med mina kära vänner till strömstad också :( Nåja. Imorgon kväll ska jag kolla på film med Malleballe och Nattispattis, sen på fredag kommer hovschlägern och på fredag kväll ska det säljas korv på travet.

Nu ska jag ta tag i allt. Genom att sova. G'night!
Bilden har jag stjälat från Natalie.
Det är jag och Mankinimannen Simon!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0