Tell your boyfriend if he says he's got beef that him I'm a vegetarian and I aint f*cking scared of him

Igår var jag på julfest på jobbet. Jag hadfe ruskigt kul med alla mina trevliga kollegor och några till. No drama. How lovely! Jag har bara lite ångest för att jag snackar så mycket... Men så är det.

Anyways. Idag så har vi dragit om lankablar i lägenheten så den planerade trippen in till stan för att köpa hårfärg blev inställd. Vi ska åka in imorrn istället, me and my Bratboy. En ny telefon ska jag ha också. Min kära gamla trotjänare börjar bli trött ("börjar?!", säger mina käraste vänner just nu... Iallafall Malin ;*). Jag är nog den enda jag känner som alltid haft samma telefon. Och en stooooor hårddisk, så vi kan formatera datorn under jul.
Hårfärg, telefon och hårrdisk.

Just nu sitter jag och gamear lite. Och lyssnar på den här låten. Jag har dock inte kommit fram till huruvida jag hatar den för att den är uppriktigt kvinnoförnedrande eller om jag älskar den för att de driver med sig själva. Som det är nu är det bara skön musik utan särskillt djup.

Idag har vi dessutom tvättat. Bratboy och jag, så nu har jag kläder igen. Underbart! Nu ser jag att det är Sagan om de två tornen på teve. Det måste jag kolla på. Så underbara filmer!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0