Kom om ni vill, kom om ni kan

Idag har jag varit på pokerkväll vid Vårby gård!
Nej, inte riktigt. Jag har bara åkt buss förbi där idag.
Det blev lite kaos med pendeltrafiken runt Huddinge idag. det hade hänt någon olycka vid Huddinge station så när jag skulle hem från Älvsjö efter att ha varit och träffat Lisette lite kort så kom vi inte därifrån! Eller jo, det kom ersättningsbussar. Men det räckte liksom inte till när det var så sjukt mycket folk som skulle åka med, så det hela slutade med att vi skulle ta en buss mot Skärholmen, gå av i Kungens kurva och därifrån ta bussar till Huddinge respektive Tumba. När vi väl var i kungens kurva hade båda blivit fett hungriga så vi åt mat på Ikea. Fläskfile och pommes för fyrtiofem spänn. Alldeles lagomt! Hur som helst så köpte jag en filt också. Jag fryser så här hemma!

Sent om sider kom jag hem (bussen mellan Kungens kurva och Huddinge tog en MONSTEOMVÄG!), och då berättade Bratboy att han minsann hade kommit både till och från Kista (det är samma pendeltågslinje) utan minsta problem. Ibland är det orättvist alltså.

Anyway. Vidare ska jag berätta att jag fått ett erbjudande från jobbet om att få jobba fem dagar i veckan hela januari då den som gör det resten av veckan vill vara tjänstledig. Sure thing I said! Dessutom är det julfest/julbord på jobbet på tisdag. Det blir säkert trevligt! Man vad ska man ha på sig? Nej, jag menar inte "Åh-hjälp-mig-jag-har-inga-kläder-jag-måste-köpa-något-nytt-bara-för-det-!" utan mera vad fasen passar sig? Bör man vara finklädd? Bör jag ta ur piercingarna?

Ack dessa i-lands problem.
Dä löser saj!

Nu ska jag njuta lite mera av mitt kära Mötley och sedan head for bed.

Langar även en feting gammal bild tillsammans med tankarna:

*Vad fint det var att vara grå i håret!
*Jag MÅSTE hitta de där glasögonen igen. De är underbara!
*Hur länge sedan är detta egentligen?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0