You are so dumb!

Jag ville egentligen göra en helt ny kategori för detta. Så illa var det. Jag ville först döpa den till "Saker som gör mig arg", men det var liksom inte nog så då tänkte jag "Saker som gör mig skitförbannad"... Men det blev lite för långt. Då tänkte jag "Arg" eller "Idioter". Men det räckte heller inte. Sedan började jag spåra och ville kalla den "Saker som gör mig mensig" men insåg att folk kanske inte skulle fatta utan bara bli äcklade... Sedan tänkte jag om helt och skippade det hela med kategori då det kanske skulle varit TOTALT bitterfittigt.

Nu har jag insett att jag kommit ifrån ämnet helt totalt. Men såhär var det: Förut när jag gick ut för att slänga papp och glas och grejer i soprummet så fick jag se något som var SÅ INTE OKEJ att det...ja det GÅR INTE! Det såg seriöst värre ut än efter avslutad festival på festivalplats. När jag tände lampan så fick jag se en syn som är bland det värsta jag sett! Det var saker ÖVERALLT, det fullkomligt VÄLLDE från väggarna. Fullt golvet var det också. Och allt var blandat. Det låg för helvete elektroniksopor i pappcontainern. Jag blev så arg! Och besviken. Vem gör så? alltså, VEM GÖR SÅ?! Fucking jävla idioter, vad bor det för folk här egentligen?!

1. Det finns en anledning till att soporna sorteras, hello? Då år det ju SUPERSMART att blanda allt och göra ogjort arbete för dom av oss som faktiskt bryr sig (VILKET DU OCKSÅ BORDE GÖRA DITT SVIN!).

2
. Fatta vad arg man skulle bli om man kommer dit som sopgubbe. Jag vet själv hur arg jag blir om jag kommer till en monter eller en toalett på jobbet och det ser ut som skit. Man behöver ju inte göra jobbet tyngre än vad det är!

3. Det är sånt här som gör att vi får hyreshöjning. TACKSOMFAN! Idioter.

4. Jävla julöverkonsumtion som gör att det blir så helvetes mycket skräp!

...Och så vidare och så vidare... Jag är fortfarande arg. Det kanske blir en ny kategori ändå?
COMMENTS AND REACTIONS, PLEASE?!EDIT: det blev en kategori "World, bite me!" Det får duga så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0