INFITT!Pretty prisoner.


Alejandro.

Long time no update.
Jag har haft bättre saker för mig, till exempel att ta studenten med allt som hör till (två veckors intensivt supande avslutat med bal) och att gå på arbetsförmedlingen (senast idag för att, som det så fint heter, välja jobbcoach).
Att ta studenten var något av det bästa jag gjort i hela mitt liv. Tack till alla underbara människor som gjort mina tre gymnasieår till de bästa ♥

Nåväl. Igår flyttade jag, Daniel och Malin alla daniels möbler från min lägenhet till Daniels mormors vindsförråd. Det var kämpigt, men vi fixade det. Därefter gjorde vi milkshakes och sen på kvällen åkte vi på äventyr i skogen. Spännande spännande. Idag har jag städat ur rummet (köket, toan, hallen och garderob to go), dammsugit och svabbat, och flyttat hem en del saker. Lite vemodigt är det allt.

Jag fick en supermysig femtiotalsradio av mamma i studentpresent.
Så här söt är den;

Pinkie!
Ka-Ching!

Idag färgade Natalie håret på mig inför studenten (Whoa, jag kan inte fatta att jag tar studenten om två dagar! Vi befinner oss mitt i studentandet och gör sånt som studenter gör... ;3 ). Anyway, det blev baby pink och resultatet blev rätt bra, lite flammigt bara men det är okej. När jag såg mig i spegeln tyckte jag att jag var lite lik Audrey Kitching (nej jag tror inte att jag är så snygg, men färgkombon, ärtpucko).

Jag kan vara Rawsie Ka-Ching.


 


 


Snel hest gå på fest äta kaka dricka lesk.


RSS 2.0