"Rödvin och fett hår, Arvika -10" by nilamgooks

Igår beställde vi biljetter till årets upplaga av ARVIKAFESTIVALEN! Wiho, oh the awesomeness! Fy fan vad gött det känns, det blir ju ingen riktig sommar utan festival. Oh så skoj det ska bli!

I övrigt var jag big spender igår, för förutom arvikabiljetten så köpte jag tågbiljett till Stockholm. På fredag 16:32 går tåget från Karlstad och jag åker till min honeybabe ♥ På dagen innan tåget går ska jag handla i Karlstad med min mor och kvällen innan, alltså torsdag ska vi gå ut i Karlstad. Fullspäckat, mångt och mycket men det blir bra!

Idag har vi förövrigt varit mycket produktiva med projektarbetet. Sen så har jag hämtat ut peket med färg (baby pink, blir det senare i vår närmare studenten), dammsugit och lagat mat. Jag har varit så duktig idag!

Nu är klockan 20:40, jag tänker lägga mig och läsa och sen får dagen vara slut!

Dags för en polaroid igen då! 

Jag tror det knappt själv med, men sen I lördags vet jag nåt som jag alltid velat veta jag vet vad den sista jag älskar kommer heta ♥

Oh Cecilia, you're breaking my heart.

För nästan en timme sedan åkte min prins tillbaka till stora staden. Lika jobbigt varje gång, men jag ska åka ner om fem dagar så det är inte så farligt.

Igår var det som alla vet Earth hour. Vi spelade spel med Malin, Natalie och Algot och det var trevligt. Måste dock påpeka att våran fail-kommun har gjort det igen. Failat alltså. Inte fan släckte de någon gatubelysning, fastän de sa att de skulle delta. Oh the fail.Jag har ett träsk i hallen.

Ja. Som rubriken säger, i min hall finns ett träsk.
Jag tvättade tillsammans med min mor imorse, och medans vi väntade på att tvätten skulle tvättas så fick hon idén att vi skulle svabba golvet. Okej sa jag efter lite gnöl, och sagt och gjort. När det hela är nästan klart så välter hon hinken i hallen (där det ligger en matta som täcker nästan hela golvet), vilket resulterar i att mattan suger åt sig och ja...min hall blir ett träsk.
Smidigt värre.

Nå ja, nu är det snart lite matdags igen. Utan mat i flera dagar försmäkta vi på denna ö, nejdå men efter ha ätit nästan inget på två dygn vill jag egentligen bara äta allt jag kommer åt, men jag tar det försiktigt för att inte chocka stackars magen (som dessutom har mensvärk :<). Förutom det så blir jag ännu trött av allt. Inklusive att äta.

Död åt spysjukan.

Rubriken säger allt.
Men sen igår morse spyr jag inte längre, och imorrn får jag komma ut ur min isolation. Weei!

Lägenhet 2.0


Freshly bäddad säng.

(Nej jag ligger inte och klöser på väggen om nätterna, även om man skulle kunna tro det. Det var där redan innan jag möblerade om.)Städad garderob.
Det behövdes. Undrar bara hur länge det håller sig så ordnat...Nya gardiner i köket.
Fattas bara några tassles alá Montazami...


Att spendera en söndag.

Idag har jag;

-Städat garderoben (får se hur länge det håller sig).

-Bäddat rent i sängen.

-Lagat mat med min mor. Lax, ris och hollandaise-sås.

-Hängt lite med Malin, Emma o Jennifer.

-Åkt med när Malin övningskört. Tycker det är mysigt. Gud vilka roadtrips det blir till sommarn!

-Pluggat lite matte. Imorrn ska jag gå en timme tidigare till skolan och gå på mattestöd. Eftersom jag skriver prov på tisdag kan det vara bra att ha förberett sig. Jag försöker iallafall.


Eller ja, efter jag fått studiebidrag och lagt undan så mycket jag kan. Och den blommiga klänningen vill jag nog inte ha after all. Haha.
Stampa med Leroy!

 

Blev inspirerad av min egen rubrik i förra inlägget, så här kommer dansen alla pratar om. Eller ja, dansen som används för att tömma rum på fester ;D
Snart dags att stampa lite med Leroy?

 

Här är en bild på me and Hanna från rallyhelgen då det var spontanfest i min lilla etta.

Skoj skoj.

Synd bara att detta är enda bilden på mig ifrån då, för DAMN I look good!

Nja men hur som helst har jag tappat bort den lilla vita rosetten jag har i håret (vilket inte syns men ändå).

:(

 


 


Waffle-day celebration, only with pancakes instead.

 

NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM NAM

Monster(frulle), how should I feel?

Det är otroligt svårt att göra en lägenhet hemtrevlig när man vet att det bara är tillfälligt.
Jag kan inte tala för alla men så känner jag iallafall. Fast nu, dagen efter ommöblering, in broad daylight känns det trevligare. Och bättre blir det när min ex-roomie kommer och hämtar sina två hyllor med massa kallmålade figurer på, för då kan jag - utan att behöva tänka att det snart är ogjort - ombona utan hämningar.

Det är jobbigt att bo själv också. Jag drömmer mardrömmar nästan varje natt. Inatt tillexempel drömde jag att jag slogs med Natalie. Kanske inte lika brutal mardröm som det brukar vara, men ändock jobbigt.

Nyss var det frukost. Idag var jag inte speciellt nyttig, men what the hell; Det är ju söndag! Det var den sista american pancake-leftovern, lite yoghurt (smak: Mjölkkola. med andra ord mera godis än mat hoho) och ett glas cola.


Måste ju visa en bild på DAS AMERICAN PANCAKE, så att man kan förstå the wonder.
Bilden är från i torsdags då jag, Malon, Danneboi och Jennsinen lagade/åt dem. Jag kan lägga upp lite fler bilder i ett annat inlägg strax (:

Outfitbild; P-J ohyeah

 

GOODMORNIN' HOLLYWOOD!Oh I like it!


Det sötaste på länge!

 

Titta bara!

Aaw alltså! ♥Jag älskar dig min prins ♥

 


I love the way you love me,
the things you say about me.
I love you looking pretty though I look like hell.
I love it when you miss me.
I love it how you kiss me,
I love you looking after me though all is well.

RSS 2.0