Welcome to my nightmare.

På senare tid har jag drömt mycket mardrömmar, detta trots att jag har satt upp en drömfångare. Bara inatt har jag haft två stycken. I den första drömde jag att jag var försenad till skolan och ramlade i älven (men tog mig upp, tillslut). Jag insåg när jag vaknade att jag drömt att jag aldrig kom fram till skolan för att jag inte går i skolan. I den andra drömde jag om en jättestor råtta som jag inte kunde skrämma bort.

Vanligtvis brukar jag kunna klura ut varför jag drömmer om olika saker, jag kan koppla det till olika saker som händer i mitt liv. Men detta är andra gången på bara ett par veckor jag drömmer mardrömmar om råttor, något som jag i vaket tillstånd absolut inte tycker är läskigt. Jag kan inte klura ut varför jag drömmer om det...?

Hur som helst, jag drog en Google på "Drömtydning" och fann följande:

RÅTTA
; skvaller och förtal. (Ok. Vem pratar skit om mig? Haha.)

DRUNKNA
; Detta visar du dig mycket orolig för något. Den länkar vanligtvis med starka och svåra känslor, som du känner att du inte vet hur man hittar en väg igenom. (Saywhat? Jag fattar inte.)

Så, nej jag fann inget svar där heller. Hm. 

Dessutom så var jag i Rågsved idag och skulle in på en second-hand butik som jag sett från yuben och bussen, men den var stägd idag. Bara och endast idag. Just my luck.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0