I'm true

Så var ännu en dag till ända.

Eller nej, men snart. Jag tror att jag faktiskt kommer att kunna sova inatt. Det ska bli härligt. Hur som helst så måste jag komma i säng i hyfsad tid för jag ska jobba imorgon. Klockan nio ska jag börja. Det känns humant. Jag har faktiskt jobb resten av veckan, sen helg och sedan har jag jobb hela nästa vecka också. Money is nice.

Hur det gick på gymmet? Jo tack, det gick bra. Jag sprang på crosstrainer 30 min samt gjorde set om 10x4 på diverse maskiner som tränade axlar, armar, mage, rumpa och ben. Lagom jobbigt, lagom kul. Jag tror vi ska dit någon kväll den här veckan igen. Det ligger så nära och bra.

Nu längtar jag efter våren! Mer sol, lättare att klä sig trivsamt (och ha på sig alla fina skor!), solglasögon, vårpromenader med Doodingen och mycket mycket mer! En sak som jag inte längtar efter med våren är dock att hästarna komer fälla vinterpälsen. Det är jobbigt, även om det är ett vårtecken. Sedan, efter det, så längtar jag efter festival. But then again, dont I always?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0