It's a sick, sick world.

Herregud. Ibland alltså...

Medans jag åt kikade jag på tv. När jag zappade mellan kanaler för att hitta någonting att titta på fastnade jag på 3:an. Oprah. Det handlade om en tjej som blivit våldtagen. Men inte "bara" det. Våldtänkten var anordnad av hennes exkille. Han hade lagt upp en fejkad annons på internet, om att hon drömde att bli våldtagen. Han ordnade så att en kille gömde sig i hennes hus och våldtog henne. Hon blev så skadad att när läkaren skulle fylla i pappret där man skriver och ritar ut på en bild av en människokropp var personen i fråga är skadad, fick hon inte plats med alla skador på två papper.

161 människor hade svarat på annonsen. 161. Det är en sjuk värld vi lever i. Man blir lite paranoid på internet alltså. Fotona på Sarah, som tjejen hette, hade han tagit från hennes myspace... En sådan här sak skulle kunna hända på vilken av de sociala medie-sidorna som helst. I hennes hemstad hade endel tyckt att hon hade bett om det, och tagit parti med våldtäktsmannen. Det ver därför hon gick ut med hela historien på TV. Hon ville visa hela historien. Folk hade sagt att han inte visste bättre. Sagt att han inte visste att han gjorde fel. På vilket sätt är en våldtäkt någonsin "inte fel"?!

Sarah kommer aldrig att glömma händelsen. Men hon låter den inte definera vem hon är. Det var hemskt det som hände henne, men det är inte hela henne. Händelsen har, enligt henne själv, gjort henne till en bättre människa och hon tänker leva. Hon är nu även gift.

Både exkillen och våldtänktsmannen hade fått minst 60 års fängelse var. Hur mycket tror ni det hade blivit i Sverige? Jo det ska jag tala om för er; straffskalan för våldtäkt i Sverige är 4-10 år. FYRA TILL TIO!

Det är en sjuk värld vi lever i.

 

 

Klicka HÄR ->[XXX] för att läsa mer.


Kommentarer
Postat av: hanna

tror du att världen blir bättre om man låser in människor? det är ett absurt system där man stuvar undan de som man inte klarar av, istället för att vårda dem tills de blir friska. För riktigt sjuka är de ju verkligen.

2011-01-15 @ 13:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0