Meeting Montazami pt.2

Ja. Så var det det här med Montazami på Formex. Hon var ju där för att lansera sin väsk-kollektion samt sin kollektion med tassels (ja, naturligvis hade hon en sådan också).

Vi såg hennes monter, eller ja en av dem, redan på inflyttskvällen och den var mysig. Lite barockig, tassels, mörka färger och gult - väldigt mycket hon. Och så en såndär champangeskål med ostbågar. Dagen därpå höll jag på att krocka med henne i gallerigången och insåg att hell vad lång hon är! Detta meddelade jag per sms till bla. min kära Malin som demanded en autograf. Jag sa att jag skulle försöka and so I did. 

När hon var i montern var gången så proppad med folk att vi knappt kom förbi, än mindre kom fram. Om de faktiskt la beställningar på hennes väskor/hundhalsband osv eller bara tog kort och bad om autografer vet jag ju inte, men vi måste ju utgå från att de är hennes kunder. Och då kan vi naturligtvis inte störa. Det var ju trots allt en fackmässa. Hade det varit en publik mässa hade vi kunnat klä oss i civila kläder och köa vi också men som det var nu så fick vi inte. Den skulle helt enkelt bli tvunget att hända medans hon var påväg någonstans eller om det inte var folk vid montern. Det senare var inget att hoppas på då det KONSTANT var en folkskock där om hon var där. Man kunde likom avgöra på håll: Okej, inget folk. Då är inte hon där heller.

Så fortsatte det fram till sista dagen. jag hade nästan gett upp hoppet då vi fick se henne komma gående i gallerigången. Vi gick fram och jag sa "Hej! Skulle vi kunna få en autograf?". Hennes assistenter började dra i henne och säga något om att de var tvugna att skynda iväg på lunch nu. Hon sa "Tyvärr. Vi ska gå och äta lunch, men vi kommer tillbaka sen". Hon var jättetrevlig!

Dock såg vi henne inte mera sedan. Möjligen kom hon inte tillbaka alls, eller så spenderade hon eftermiddagen i den andra montern. Hur som helst, jag fick några kort (tagna med mobilen så de är inte så fancy) både på henne och montern, så here you go (MALIN):

 

 

 

Min slutsats av det lilla jag såg/hörde under veckan:

Hon är nog precis lika snäll, ärlig, genuin och down to earth som man tror. Eller iallafall som jag trodde. Dock tror jag inte att hon är lika trög som hon har framställts.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0