WE ARE ALL BORN SUPERSTARS

Nu har jag jobbat en vecka igen. Jag tänkte "jag tar igen mig den här mässan, jobbar bara lite. Bara dagar och kanske nån kväll". Vad händer? Folk blir sjuka osv osv, så jag får jobba ändå. Det slutade med att jag jobbade dag/kväll hela veckan. Oh well, cash is cash and I need it.

Detta har medfört att jag missade #leakitgaga, och förs idag (!) fick läsa Born this way-lyricsen. Men det var värt den extra väntan hur som helst för OH MY GAGA jag älskar låten redan nu innan jag hört den! Crazy beautiful alltså!

Hur som helst, den här veckan var det "På två hjul". MC-mässa med andra ord. Rätt kul att kika på feta hojar och på folk (för en gångs skull kul folk och inte bara tanter). Medlemmar ur Bandidos var där, så nu har jag sett dom också (DUDE vad jag får se i det här jobbet!). Förutom motorcyklar, mopeder och fyrhjulingar fanns där ävrn skinnkläder och annat. I en monter där de sålde t-shirts köpte jag ett par mjukisbyxor och en t-shirt, med Lady Gaga på. It's hot! Ännu en till min växande samling hoho. Jag kan visa en bild imorrn. Nu ska jag sova framför tv:n.

Glöm inte mina pengar darling-Ma(r)lin(g) ♥

...Och jag längtar så efter min Dooding ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0