Jag vet vad du gjorde förra sommaren.

mån 14 jun 2010

När den här bilden är tagen är jag påväg till Fanny för att ta studentporträtt med Lisa. Vi tog några i deras mormors trädgård, som såg ut som en jungel. Och sedan åkte vi ner till älven med en fotölj, en piratflagga och några flaskor med diverse alkohol. Därefter släpade vi ut fotöljen i vattnet och jag fick posera med resten av rekvisitan. Det var ett av de mest annorlunda studentporträtt ni kan tänka er, det vill jag lova. Resultatet blev dessutom bra och vi hade skitkul. Tror jag har lagt upp bilderna i bloggen om intresse finnes.

sön 14 jun 2009

Det här kortet är taget på torsdagen om jag minns rätt, för det var dagen innan studenten. På söndagen hade jag lagt upp en sorts resumé över helgen. På torsdagen hade vi festst hos Malin. Både "de vanliga", några som vi typ kände men som inte brukade festa med oss och människor vi inte kände alls. Det var nice och, att döma av bilden, ganska vilt (jag vill minnas att Simon slog ikull Malins mammas favoritvas). På fredagen var det själva studenten, som vi huvudsakligen firade i en park. I regnet. Detta resulterade i dunderförkylning för min del.

lör 14 jun 2008


Detta var dagen efter studenten. Inte för att vi hade studenten, vi hade några år kvar, men festat hade vi ändå gjort. För somliga hade kvällen slutat i polisbil. Trots detta kom Malin, Jennifer och Haidie för att hjälpa mig städa huset jag deltidsbodde i vid den här tiden. And it was gross I tell ya. Ströbröd från -94, igenvåfflade våffeljärn från minst lika länge... Pretty gross.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0