I'm the badest, I'm the badest of them all and you just mad and its soo sad.

En fullsmockad helg har det varit. Gosh. Minns knappt när jag hann med så mycket på en helg senast. Men det har varit härligt, även om jag känner att det fattats lite vila. Men det tar jag nästa helg för på fredag kväll eller lördag åker jag hem till Bapu och Mama. Det ska bli soo nice! Dooding! ♥

I fredags var det lite folk här, vi kikade på "Due date". Den var inte så kul som man förväntade sig. Ah well, på lördag åkte vi in till stan. Jag köpte hårfärg och ett par örhängen till Fanny. Jag skulle köpt nitar också, men de hade inte fått in de jag ville ha än. Suck'd.

Efter det så spelade jag och Bratoy badminton i Enskede rackethall med hans föräldrar. Det var sjukt kul! Jag har saknat att spela badminton alltså. Vi ska göra om det om ett par helger igen. Efter det var det bara hem och duscha för att åka in til stan igen. Vi käkade asiatisk buffé på Bamboo Palace med några till inklusive uppsalaborna. DAMN jag ville aldrig bli mätt! Så jääääävla gott! Och dessutom glassbuffé till efterätt (ni vet me and icecream hoho). Det hela slutade med att Bratboy blev arg på mig för att jag inte slutade äta trots att jag klagade på att jag var så mätt att jag mådde dåligt... Men what the hell, det var så gooott!

En annan rolig grej med det hela var stället i restaurangen vi satt på. VIP som fan. Först fick vi vänta en halvtimme på bord, när vi inte bokat något (vi var trots allt sex pers). De beställde ett bord i namnet Direktör Han (eftersom en av dom heter Han i efternamn) innan vi kom dit. När vi sen fick ett bord så var det längst i i lokalen. Det var ett stort långbord i ett eget rum, med en dörr som gick att dra igen och persienner för fönstrena. Värsta Yakuza-rummet (den Japanska maffian för er som inte vet). Sen så fanns det även en karaokemaskin, vindmaskin och en stor skärm... Varför vi fick rummet vet jag inte. Kanske för att de sa "Direktör", eller för att de relaterade namnet Han till att han skulle vara avlägsen släkting (typ via Bayern eller nåt annat galet) med Han-dynastin... Eller bara för att vi var många. Jag vill tro att det var för att jag såg ut som en superkändis med mitt skitiga hår, men jag gissar på att det var för att vi var många.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0