Ignore this.

Idag var en sån där hopplös dag. Eller ja, det började rätt bra; Soligt, hittade 21 spänn... Men samtidigt näe. Det är bara en vecka kvar av jobb (eller ja, det kanske är nånting lite senare i maj, om vi får vara kvar that is, men inget ordentligt att förlita sig på och betala räkningar på) vilket ledde till min first ever actual pengaångest, jag började tänka på vad jag måste skära ner på och jag började tänka på allt annat som sög och vips: BLÄ. När jag gick hem förut kunde jag inte komma på NÅGONTING som var kul i livet, inte en enda sak jag ville göra och inte ens någonting jag ville äta. Dessutom har jag gått upp ännu mer i vikt, vilket EGENTLIGEN inte gör något men ja, jag trivs inte och jag mår skit så jag antar att det gör någonting ändå. Även om jag inte vill att det ska det. Jag är bara en karaktärslös, ryggradslös tjockis utan mål och mening. I accept that. Någon måste ju vara det också.
, då var det out of my system. No comments.
Nu ska jag testa träningsdvdn som jag fått låna av Bratboys mamma.

Kommentarer
Postat av: natalie

Nu är du löjlig: du är vacker och måste ha karaktär av bara sjutton som jobbar så mycket som du gör! Och att ha nåt mål i livet är inte så jävla noga när man är 19 år, det kommer med tiden. Tills dess så får du njuta av att vara fria fågeln! <3

2011-03-24 @ 21:19:13
Postat av: Hanna

Kunde inte ha sagt det bättre än vad Natalie gjorde. Men, alla har vi våra ups and downs och du kommer du inte vara kvar på det här jobbet kommer du ju garanterat hitta ett annat, med tanke på vilka bra rekommendationer du lär få.

Du är världens bästa, låt ingen annan få dig att tro nåt annat! <3

2011-03-25 @ 07:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0