"They say if you don't have anything nice to say..." HUR FAN SKRIVER MAN OM MAN VILL CITERA NÅGON SOM CITERAR? TVÅ " EFTER VARANDRA I SLUTET? DET SER JU RETARDERAT UT! MAN KANSKE INTE KAN GÖRA SÅ ALLS? (ALDRIG TÄNKT PÅ DET)

Natalie om Young and sweet, only seventeen:
Men hallå, bara för att man själv tycker att ett band suger och inte kan fatta att folk gillar det betyder ju inte det att man bortser från deras storhet, bara att man inte fattar hur de kunde bli så stora. Bara för att man inte tycker som den stora massan har man inte mindre rätt att uttrycka sin åsikt gällande ett band. Jag tycker till exempel att Britney Spears är skitkass och min upplevelse av hennes musik ska inte förringas och blir inte bättre bara för att det är jätte många som gillar henne och jag gör det inte.
Fast det sa jag ju inte heller.
Jag säger inte att man inte får tycka som man vill och uppleva musiken på sitt sätt (duh, du känner väl mig. Det skulle jag aldrig göra). Vart fick du det ifrån? Det var ju inte så jag skrev, och absolut inte så jag menade. Britney Spears kanske inte var ett så lysande exempel av mig, då hon inte riktigt hamnar under samma kategori som Beatles och Abba. Men Beatles. De revolutionerade liksom musiken. Även om man inte gillar deras verk så KAN man inte bortse från det, och man måste ju kunna inse att de har gjort nånting rätt när allt det har hänt. Jag säger inte att det skulle göra att man gillar det mer eller att musikupplevelsen blir bättre, bara att man måste ju kunna se det.

Jag pratade ju liksom inte om huruvida man kan tycka att musik suger eller inte, utan om att man inte kan förringa hur stora ett band är.

Kommentarer
Postat av: josse

Jag tycker att det är helt fel överhuvudtaget att säga att man inte fattar "hur folk kan tycka att det är bra". Känns som att de tkr att man är dum i huvet för att man tkr om nånting som just den personen inte tkr om. Har inget med storhet eller nått att göra, utan bara att jag tkr det är en nedvärderande och onödig kommentar. Hade räckt med att man hade sagt "jag tycker inte om dem" och sen inge mer, precis som du skrev.

2011-05-14 @ 18:06:57
Postat av: Natalie

Rosa: Du drar paralleller mellan att tycka att nåt suger och att man inte accepterar hur stort ett band är, och det var det jag fann konstigt. Jag upplever det som att du menar att man inte ska säga att ett band är kasst bara för att det blev stort. Men jag kan ha tolkat dig på ett sätt som du inte avsåg och i så fall ber jag om ursäkt. (:

2011-05-14 @ 19:58:11
Postat av: Skoog

Du vet ju redan vad jag tycker om det här! So egentligen behövs väl ingen kommentar! :)

2011-05-15 @ 14:32:13
Postat av: Skoog

Du vet ju redan vad jag tycker om det här! So egentligen behövs väl ingen kommentar! :)

2011-05-15 @ 14:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0