Young and sweet, only seventeen

Om någon säger till exempel "Jag tycker att Beatles suger. Jag förstår inte att folk tycker att de är bra. De är ju skitkassa!". Då undrar jag 1) Vad är det för fel på dig? 2) Hur tänkte du nu? Jag säger inte att alla måste gilla all musik, men vad fan, ibland undrar man ju.

Okej att det inte är din cup of tea. Men då kan man säga det istället, "Det är inte min typ av musik". Man kan ju liksom inte neka till deras storhet. Man kan ju inte bortse från HUR DET FAKTISK ÄR. Man kan ju inte säga att de ÄR skitkassa (sedan att DU kanske tycker det är ju en helt annan sak). Jag gillar till exempel inte Brintey Spears. Alls. Men någonting måste hon ju ha gjort rätt (en gång i tiden. Inte så mycket nu längre skulle jag vilja påstå...). Det kan inte bortses ifrån.

Abba är ett bra exempel. När Abba var som störst var det töntigt att lyssna på Abba bland Svenska ungdomar. Jag tror inte Sverige någonsin förstod PRECIS HUR STORA de var utanför Sverige. Förmodligen vår största musikexport någonsin. Du kanske inte gillar Abba, men du kan fan inte bortse från hur stora de var.Random rant BY THE RAWSIE.

Kommentarer
Postat av: Natalie

Men hallå, bara för att man själv tycker att ett band suger och inte kan fatta att folk gillar det betyder ju inte det att man bortser från deras storhet, bara att man inte fattar hur de kunde bli så stora. Bara för att man inte tycker som den stora massan har man inte mindre rätt att uttrycka sin åsikt gällande ett band. Jag tycker till exempel att Britney Spears är skitkass och min upplevelse av hennes musik ska inte förringas och blir inte bättre bara för att det är jätte många som gillar henne och jag gör det inte.

2011-05-14 @ 00:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0