TO KILL THE KING UPON HIS THRONE

Datorhaveri är min förklaring till min bortavaro. Dessutom har min mp3 gått och dött. Alla tekninkprylar hatar mig. Nu är datorn iallafall up and running men MIN DA Ä FÖRSTÖRD ändå, för att inte säga mitt liv. Alla mina bookmarks är borta! Jag kan inte leva mer! Hela mitt liv finns i mina bookmarks. Jag som är så duktig på att säkerhetskopiera och skit och så bara NÄE. FUCK MY LIFE. GAAAH. Jag hatar över huvud taget att formatera datorn och sånt för jag HATAR att behöva börja om från scratch.

Nej FUCK THIS SHIT säger jag bara, nu gör jag mig en briemacka och slänger mig på soffan med "A shore thing". You heard me.BECAUSE A REAL ROCKNROLLA WANTS THE FUCKING LOT

Idag har jag jobbat och tittat på film. Jag gjorde något innan det också, men jag kan inte komma ihåg vad. lagade wok. Den var inte så god. Hur som helst, kom hem från jobbet och kikade film med Bratboi and two brat-friends (none of them are really brats but, yeah...internskämt).

Först såg vi Rocknrolla, vilken jag absolut rekommenderar att ni ser om ni inte redan gjort det (en tredje film av Guy Ritchie i samma stil som Snatch + Lock, stock and two smoking barrels). Därefter lämnade Bratbois friends oss och Bratboi själv återgick till SWTOR-betan. Left alone I watched ONLY THE BEST MOVIE EVER; Boondock Saints (Amaaaaaazing. It's my holy grail, man! Vi vet alla vilka tatueringar jag kommer ha på mina händer innan livet är slut. Vi har vetat det länge). Då upptäckte jag något jag inte tänkt på förut. Kvinnan som spelar Coach Beist i Glee är med i Boondock Saints. I have never noticed. Mindfuck!

 


THANKSGIVING


VART SKA JAG BÖRJA?

Någonting fattas mig.
Allting fattas mig.
Jag vet inte vad jag vill göra.
Jag vet precis vad jag vill göra.
Jag borde bara nöja mig.
Jag kommer aldrig nöja mig.

COMINGBACKDOWNREDUX

Hollywood Undead - Coming Back Down (Beatnick & K-Salaam remix)
Den här remixan har gått varm senaste dagarna.
I love it.
American Tragedy REDUX (Remix album) släpptes ju igår, weei!

MIRRORED.

När jag och Bratboi var och såg Tintin för flera veckor sedan.
Helt okej film för övrigt.

Late pumpkins.

Delade min hallowwentradition med Fanny i år.
Great fun!

STUPIDFACEDD

Borde skriva en massa.
Orkar inte.

OMG, THAT WAS LIZA MINELLI!


LIFE ON PAUSE.


AUDIENCE WITH THE QUEEN

Hon är så underbar att jag inte har några ord för det!

PATHETIQUE


"Check out this nurse on the right. She's got a great ass...BAM."

No words for this either.
You've left me speechless.

NOWORDS.

Världen är så orättvis.
Så förbannat, jävla orättvis.
Dina egna problem som du hade tidigare idag framstår som fucking petitesser.
Till och med dina stora problem så som vad du vill göra här i livet är plötsligt små.
VARFÖR ÄR EN DEL SAKER SÅ SORGLIGA OCH ORÄTTVISA?
Ni vet, ibland kommer skiten till de som absolut inte förtjänar det och ibland kommer all skit till de som absolut inte förtjänar det. Jag skulle gladeligen ta på mig ännu lite mera skit för att avlasta för någon annan som råkar ut för oförtjänt mycket.
Jävla helvetes skit.This world is so cruel.
So cruel and unfair.
The problems you had this morning now seems so small.
Even your big problems like what you are going to do with your life is all of a sudden so small.
WHY ARE SOME THINGS SO SAD AND UNFAIR?
You know, sometimes bad things come to those who absolutley does not deserve it and sometimes ALL the bad things seem to come to those who absolutley does not deserve it. I'd gladly take one some more just to lighten the burden on someone who's been through an awful lot.
This fucking world can go to hell.


2dai.


GLITTERHELLPRETTYSATAN

Kom nyss hem från en supertyrevlig middag och vad hittar jag i brevlådan?
New shirt from GLITTERHELL!

Den var dessutom jättegulligt förpackad; I lila kreppapper med klistermärke på och massa glitter, so cute! Also, gissa vem som gosade runt i förpackningen när jag tagit ut tröjan...? Yes, that's right; Pandy poop


Nu måste jag sova för jag har extrainsatt seminarium med wierd lady imorrn.

LA - Home of liars, backstabbers, thieves and whores - BACK

@prideclothing

LA - Home of liars, backstabbers, thieves and whores.

@prideclothing.


Zombieeyes.

Inte helt färsk bild men here you go.


CATMASSAGE


WILD LITTLE BAD GIRL.

Busy weekend. Fyra mässor på en gång equals fett med jobb. Jobbigt, höhö. Both ups and downs har det varit, but at least I get paid for everything, allt från att kika på girls who work da pole to putting up with retarded people.

Jag hade fixat tix så Bratbois mamma var dit idag. Jag hade fixat en biljett till Johan också, så vi skulle ha varit på Mitt Kök idag (food fair lé nom), men jag vaknade så sent (fucking slutkörd, aye), bratboi ville inte och jag kände ärligt talat lite sådär om att åka till jobbet på min lediga dag. Det blev inte av hur som helst. Synd, det hade varit kul att testa hur det är att vara besökare (plus att actually få klampa in i montrarna och äta deras ost och korv harr).

Me and an elevator full of trashbags.


HOLLYWOOD WE'RE NEVER GOING DOWN.

Nu blir det en busy weekend. Mest med jobb, sedan även lite skola. Pueh jag orkar inte.
Anyway, I have a point with this; Eventuella värmlandsbilder händer nästa vecka. Håll ut, kamrater!

SHAKE THAT ASS HOLLYWOOD


GIFTA MIG MED NATTEN


And I can rest in peace and at least cease to be.

Okej. Turns out I lied last time we spoke. Jag var inte tillbaka söndag kväll. Lov och annat gjorde att inga tågbiljetter fanns att tillgå igår, därför åkte jag imorse istället. Efter en hektisk dag med tågresa och skola har jag catchat up på alla serier jag missat i min frånvaro (GLEE, Death Valley, HIMYM, Walking Dead, The Big Bang Theory mfl.). Nu är det således dags för sömn. Imorrn blir stora städ och tvättdagen för sedan är det jobb och skola för hela slanten inom den överskådliga framtiden. Suck. Jag hatar fan att leva ibland. Jag har iallafall en middag att se fram emot nästa vecka. Med öl.


Vackraste människan.


RSS 2.0