ANNOUNCEMENT

Imorrn kuskar jag iväg till värmlann för att umgås med familj och vänner. Jag har inte varit hem på hur länge som helst så det ska bli underbart. (Faktiskt inte sedan jag började läsa, gosh that's like forever ago!) You know the drill, radioskugga till och med söndag kväll ungefär. På måndag är det föreläsning igen. Ha det super för det ska jag!

 


DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT


LETMELOVEYOU


IWORKOUT.

 

If this ever goes to sale I'm gonna have one AT ONCE.


IN MY NEW LE FREAK

För mycket liv lämnar inte allt för mycket tid över till internetande senaste veckan. Knasigt att säga att jag har "för mycket liv", så brukar man ju bara uttrycka sig gällande tvärtom. alltså, att an inte har nåt liv. ANYWAYS, jag kan väl berätta om livet. Igår byttes det fönster här i stugan så tidigt igår jag tog katt och karl och flydde till Bratbois släkting över dagen (eller för min del fram tills halv fyra då det var jobbdags).

Även idag blev det tidig uppstigning. Supertidigt seminarium yay, not. Nu är det i vart fall avklarat. Vi ska strax laga mat och efter det ska jag än en gång pallra mig till jobbet. Även imorrn har jag en fullspäckad dag; Till skärholmen och handla kittenstuff, hem igen, åka lämna böcker på bibblan och sedan middag med några kära kursare. Efter middagen ska vi till Debaser. En av dessa kära kursare, Saga, ska nämligen snurra plattor där, så det ska bli jättekul.

På lördag kväll ska vi på bio och se Tin Tin. På söndag ska jag packa och på måndag bär det av ut i skogen (aka. en veckas radioskugga, you know the drill vid det här laget). Någonstans i denna fullspäckade helg ska jag även hinna omarbeta mitt reportage. Men det borde ju hinnas, aight?I'M INSANE, WELL I CAN FEEL IT IN MY BONES.

 

Made a new tanktop yesterday.

 


YOUKNOWICANMAKEYOULEVITATE.

 

Hollywood Undead - Levitate (Digital Dog Club remix) Official Video.


HOLLYWOODUNPENGUIN.


Little dolly ♥

 

Hela eftermiddagen idag gick åt till att ligga i sängen och läsa, med lilla Pandora tätt intill

(Jag gjorde annat innan, don't worry. Jag har skrivit klart reportaget till kusren OCH städat toaletten.)

Nu ska jag göra mig iordning och dra till jobbet. Yes, såhär sent. Jag börjar 20:00.


WICKEDWITCH.


Steel Panther & Charlie Scene - Rebel Yell @ 48hours festival

 

Gotta love Charles P. Scene


Krossa alla fönster och slå in hans dörr, låt honom veta, att inget är som förr.

"Krossa alla fönster" har dessutom ett fantastiskt singlecover, så jag måste visa den också!

 


Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as

Han har bränt alla tänkbara broar, han har sänkt alla möjliga skepp.

Min kära Malleballe påpekade för mig förut att Maskinen ju släppt en ny singel, vilket jag missat i mitt busy life. Så jag lyssnade såklart illa kvickt och JAG GILLAR! At first I was like a little NJA but then I was like OMG.
Maskinen är amazing.

 

Krossa alla fönster - Maskinen


Ta honom i gränden, på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Så krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar
Börja om igen


Twinkle twinkle little whore, you’re cheaper than a dollar store.

 

I svartvitt ser topparna svarta ut iallafall.

Yeea buddy!


Rico is such a babe!BYE SPIDERMAN.

Watching Death Valley and fixing clothes. Jag trodde inte att jag någonsin skulle behöva säga det, för honestly, I have alot of clothes, men jag behöver köpa kläder. Jag har suttit och lagat byxor/leggings varje kväll hela veckan. Crazy. In fact inte alls kul att inte ha några byxor när det börjar bli så här fucking kallt. Dessutom behöver jag en mössa, för min skalle har det också kallt. Dessutom skulle inte en sådan här sitta fel (its fake, ofcourse. Do i even need to..?)


IAMMYHAIR.
Thanks doll! :*
Jo det ser rätt bra ut, It just wasn't what I was going for.

BECAUSEWHENIARRIVEI'LLBRINGTHEFIRE.

Sjukt besviken på min nya hårfärg.
Svart my ass, that's fucking green (eller blått, beroende på ljuset)!


ALLYOULADIESPOPYOPUSSYLIKEDIS.

 

Just colouring my hair. Super late before going to school tomorrow. Like always.

I just never learn, do i?

VÄLKOMMEN PANDORA.

Vackra lilla Pandora


GET YOUR SUGARFIX!


ITSMYBIRTHDAY!

Här har vi alltså min födelsedag i bilder. Eller näe. Inga bilder från jobbet eller från min och bratbois mysmiddag. Men det är mitt paketöppnande iallafall.

 

I följande foton porträtteras mina paket, min lycka över ballonger, min lycka över att få en löstéhållare som ser ut som en mikrofon, min lycka över att få en potatispress, SUPERTASTY CHOCOLATE (like omg cum the ocean in my mouth, godaste chokladbit jag ätit. Nej godaste grej jag ätit punkt.) och även lite fler presenter i öppnat skick. Håll till godo.

 I:HEART:LISTS.

Nyss var jag jättepepp på att berätta om min helg och min födelsedag, men nu är jag inte det längre. Vi pratade om tics idag i skolan, jag och mina kära kursare, och kom bland annat fram till att alla har några små tics och att det aldrig är kul att få dem påpekade för sig. Något annat som suger är att komma på hur dålig man är på att höra av sig till folk. Inte det faktiska kommapåandet, egentligen, utan mer det faktum att man kommer ihåg att man ÄR det. I en verklighet som min, där allt fan är jobbigt att göra och jag aldrig tycker att jag har tid för någonting prioriterar jag fan inte alltid så bra. Men jag lovar att försöka bättra mig. Jag ska skriva en post-it, sådär som jag är bra på. Om någon vet ett jobb där jag får sitta och skriva kom ihåg- och att göra listor hela dagarna får ni gärna lämna mig en rad. Det skulle vara det perfekta jobbet för mig.

Men jag ska iallafall lägga upp några bilder som får illustrera min födelsedag. Det får räcka. det är jag på dem flesta, så det mer än räcker nog för jag är så söt att det räcker och blir över.

PANDORA.

 

Detta är alltså Pandora.

Den nya familjemedlemmen vi plockar upp imorrn.

Sötast i stada, jajamen!

(Fotot har jag fått skickat från uppfödaren.)


IWILLPEEONALLTHETHINGSYOUEAT.

Jag orkar fan inte berätta om helgen. Jag har haft en riktigt kass dag. Två sjukt trista föreläsningar samt kassaste vädret i mannaminne. Såklart regnar det när jag har på mig mina vita tygskor. Det är typ en självklarhet. Jag måste sluta ha dom på mig, för direkt jag har det så börjar det fan hällregna. Alltid! Det är inte bara ett par tygskor, vilket r illa nog när det regnar, men det är hål i sulan ochså, så när jag kom hem hade jag kraftigt fuktiga fötter.

Min dag på universitetet bestod av två föreläsningar med en suprelång håltimme emellan. Håltimmen var i och för sig trevlig. Jag och några kära kursare hade en låång lunch i Karolinskas cafeteria/matsal. Det var mycket trevligt. Men föreläsningarna sög. Jag är ledsen, men det måste sägas. Det kan i och för sig delvis bero på att vi håller på med delkursen om reportage, och jag är inte det minsta intresserad att skriva reportage. Men den första föreläsaren VAR faktiskt sjukt oinspirerande och tråkig. och dessutoim nervös. Hon typ darrade på rösten när hon pratade. Den andra föreläsningen var med en föreläsare vi haft förut, åter till rörighet och opedagogik. Men me, jag biter ihop för imorrn ska vi hämta våran fina sisse!


MARRY THE NIGHT.


MARRYTHENIGHT.


KIOSKMONGON.

Fullspäckad helg har det varit! Emellan att fylla år, jobba och vara i skolan har det inte blivit mycket med det såkallade bloggandet på några dagar. Men nu har jag lite mindre att göra i några dagar framöver, så då hinner jag förhoppningsvis lägga upp lite mera.

Just nu hinner jag desvärre inte med någon längre utläggning eller annat, då jag har räkningar att betala, en kropp att duscha och ett reportage att hitta. Men imorgon ska jag försöka hinna berätta om min födelsedag och min jobbhelg.

Fråga inte om rubriken. Den bara råkade finnas i mitt huvud.


MACVIVAGLAM.


THAT'S WHEN I MAKE MY MOVE RIGHT.

Dagens frisyr: Double bunz!

 
WILDLYINAPPROPRIATE.

Idag har jag varit på högskolan mellan 10 och 13. Det var äta barn, koka människor, incest och allmän morbidium hej vilt. Mycket trevligt. Vi hade i uppgift att ha med oss en novell vi tycker om. Jag hade valt "Vägviruset (drar norrut)" av Stephen King, så jag bidrog väl till morbiditeten jag också. I övrigt hade vi en ganska rolig uppgift med vilken jag skrev en ganska vild text om tre galna pensionärer. Det spårade ut lite kanske, men sådan är jag.

Efter min hemkomst har jag käkat en fryspizza och bakat ut kakdegen jag gjorde igår men inte kunde stoppa i ugnen för det var sent. De blev inte riktigt som subwaykakorna, även om receptet utlovade detta. Men bra blev de iallafall. De blev så där sega och goda som man vill ha dom, inte hårda. Americanskt recept for the win.

Nu tänker jag fortsätta tjata på Bratboi att han ska sluta spela Xbox och titta på Sherlock (som för övrigt är en underbar serie) med mig!


SHUTMEUP.

 

En gammal favorit.


"I got my religion right here."


WHITELIESORNAILSWHATEVERBITCHFUCKYOUIMOUTBYEPEACEOUT.


"Han kan ju inte vara emot en geografisk världsdel"

Ingen som har vågat gissa vad det är jag ska göra idag?
Nåja. Jag berättar sen. Nu ska jag gå och köpa ägg och baka de där jävla kakorna jag har lovat att baka i flera dagar men alltid glömmer någon ingrediens till.

Klockan tre ska vi vara i Lidingö iallafall...You took me for everything I had

 

Another one bites the dust - "Jesse St James" (Jonathan Groff)


MANIFESTO OF LITTLE MONSTERS.


PAWS UP.


POKERFACE.


CITY.


IWANTJESSESGIRL.

Oooh I've got some happy news!
På onsdag ska jag göra en OH SO FUNNY thing!
Gissa vad, någon?


Get what's in your hand out of my face.

Igår såg jag och Bratboi Sherlock Holmes. Han fick den i födelsedagspresent och jag hade inte sett den. Han har tjatat lite om den och att jag borde se den, men jag har inte kommit till skott. Men så såg vi den igår. Den var riktigt bra! Jag älskar verkligen stämmningen i filmen. I seriously recommend you see it if you haven't, även om jag har svårt att se Rachel Mc Adams som något annat än Regina George at first. Men man vänjer sig!

Dessutom ska det komma en 2:a snart. Starring none other than Svenska Noomi Rapace (Män som hatar kvinnor och så vidare ni vet). Exciting. Jag gillar hur det blir mer och mer svenskar i Hollywoodproduktioner. Dock dtör jag mig lite på hennes svenska brytning alldeles i början på trailern, but that's just life.

 

 


Where the hobos go to shit and sleep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WHO ARE YOU?


FUCK GULD, YO.


THE CREEPY KIDS PT TWO
THE CREEPY KIDSYa'll know me, cause I walk with a limp like an old school pimp or a real OG!

Nu blev det väldigt många inte särskillt snygga fotoinlägg med tyskengelska rubriker på en gång. Deal with it.

I fredags hade våran responsgrupp från Kreativt Skrivande middag. Svamprisotto och cremé brulé till efterätt. Mycket gott. Därefter mötte vi upp några flera från kursen på Southside i Zinkensdamm och ölade. Det var en ytterst trevlig kväll som vi avslutade på Folkets Kebab som hade alldeles underbar falafel. Nattbussen hem var dock inte lika rolig. Jag chockas av folks complete lack of common sense alltså. Men men, underbare Bratboi mötte mig faktiskt hemma i centrum med andra skor så att jag kunde gå hem utan att dö (jag har fått ett sår eller vad det nu är på ena fotsulan som gör svinont, I walk with a limp like an old school pimp).

Igår fyllde ju dessutom Bratboi år. På kvällen hade vi lite besök och bjöd på mat. Flygande Jakob med pressad potatis (jag skalade potatisen. LIKE A BOSS), det var jättegott och nu vet vi att vi får plats ganska många här ändå. Visserligen så gick jag och la mig tidigt för jag var sjukt trött men det var trevligt iallafall.BITCHESMAGTPRIDE.

 

Yes. Yes we do.


LOS OREOS


BITCHESMITCANDY


BITCHESIMSPA


Nå voj.

Jo, ja. Jag vet att uppdateringen har sugit. Inbetween plugg, skola, kursölande, Bratboifirande och annat har internet blivit lidanxde. Sånt är livet ibland!

I'll make it up med lite bilder från Fannys visit förra helgen senare.

Why don't you come on over Valerie?

Idag är det Bratboys födelsedag. Han är iväg och handlar med sin mamma så undertiden städar jag, bakar kakor och lyssnar på musik från Glee.

 

Naya Riviera (Santana Lopez) - Valerie


I AM JACKS BROKEN HEART.


The air that chills the earth.

I tisdags började vi med en ny delkurs; Prosaövningar. Som föreläsare har vi "skandalomsusade" Maja Lundgren (Google it, bitches!). Vi fick då i uppgift att testa ett surrealistiskt sätt att skriva, ungefär. Och surrealistiskt var det. Ganska knasigt, jag orkar faktiskt inte förklara. Hur som helst så fick vi även i uppgift att läsa några stycken, bland annat en artikel på Wikipedia. I was all like wtf, really? Hela gymnasiet har vi blivit inpräntade, nedbakade och hunsade att aldrig använda Wikipedia, och nu detta! Jag tyckte att det hela var lite märkligt men mest bara humoristiskt.

På dagens föreläsning blev mysteriet löst. När vi berättade att vi inte tyckte att vi fick ut så mycket nytt av artikeln, utan att vi tyckte att vi redan hört det på tisdagens seminarium erkände föreläsaren att hon skrivit större delen av artikeln. Det förklarar det hela.


That's why this chick is a tramp.


SOMETIMES MY HEART FEELS LIKE RAINBOWS

 

This is so fantastic.

I am crazy about this!


HOW I WONDER IS A CAT

Hello internet!
Jag har, som ni redan vet, haft min Fanny på besök hela helgen. Det har varit så underbart och mysigt! Vi har 'gjort stan' (I bought a fantastic jacket), haft spa night, ätit glass på Galna Glassen i Liljeholmen, ätit lunch på IKEA, handlat american candy (och ätit det, naturligtvis), kikat på film, fotograferat och kikat på Atlasmuren. It has been amazing and I already miss her

Anyways, bilder från helgen kommer senare. Förmodligen lite pö om pö. (Ergo whenever jag har tid/orkar.)


SHAREABADROMANCE

Dåligt med mig på internet den här helgen. My beloved Fanny is here
Back to normal on monday.

RSS 2.0