IN MY NEW LE FREAK

För mycket liv lämnar inte allt för mycket tid över till internetande senaste veckan. Knasigt att säga att jag har "för mycket liv", så brukar man ju bara uttrycka sig gällande tvärtom. alltså, att an inte har nåt liv. ANYWAYS, jag kan väl berätta om livet. Igår byttes det fönster här i stugan så tidigt igår jag tog katt och karl och flydde till Bratbois släkting över dagen (eller för min del fram tills halv fyra då det var jobbdags).

Även idag blev det tidig uppstigning. Supertidigt seminarium yay, not. Nu är det i vart fall avklarat. Vi ska strax laga mat och efter det ska jag än en gång pallra mig till jobbet. Även imorrn har jag en fullspäckad dag; Till skärholmen och handla kittenstuff, hem igen, åka lämna böcker på bibblan och sedan middag med några kära kursare. Efter middagen ska vi till Debaser. En av dessa kära kursare, Saga, ska nämligen snurra plattor där, så det ska bli jättekul.

På lördag kväll ska vi på bio och se Tin Tin. På söndag ska jag packa och på måndag bär det av ut i skogen (aka. en veckas radioskugga, you know the drill vid det här laget). Någonstans i denna fullspäckade helg ska jag även hinna omarbeta mitt reportage. Men det borde ju hinnas, aight?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0