GET HOT FOR ONE SUMMER:

Nu ska jag kolla klart på Project Accessory och fixa klart mina naglar. Sen ska jag försöka ta en nap, för inatt blir det inte mycket sömn. Klockan ett är vi utanför Grand och väntar på the arrival of The Queen. När hon kommit åker jag hem en sväng, byter om och äter. En nap om det hinns. Probably not. Then we have the FAME launch och sen är det KÖDAGS!
 
Vi hörs igen när åter är anträffbar, det vill säga tidigast fredag kväll. Laters hoes!

 
 
Here's a pic from my last visist @ The Ericsson Globe.

SO CLOSE I CAN ALMOST FEEL IT.

 

STREET FIGHTING BITCHES.

Andra dagen i skolan idag. Rytmövningar, information och röstövningar. I am so excited for this, även om jag är den enda som "inte kan". Det ska bli intressant med speglingssamtal senare i veckan, och få höra ved det egentligen var de tog in mig på, den enda i gruppen som inte har någon erfarenhet eller teknisk kunskap what so ever.
 
Det var förövrigt lite jobbigt idag när vi gjorde sångövning med "Vem kan segla...", Svante, vår sånglärare/musikteaterlärare/klassföreståndare uppmanade oss att vi skulle följa noterna och sen skulle vi sjunga i stämmor. Yeah. Jag fattade ju inte mycket, jag bara gjorde. Men det verkade accepterat ändå. Jag längtar efter musikteorilektionerna!
 
 

THREE DAYS TO THE BALL.

 
!!!
 

SO JUST SAVE YOURSELF.

På väg hem från skolan gjorde jag ett stopp i stan för att köa en hårtork. Finally! I got one av märket Coline. Det är samma som min plattång, och den fungerar bra, so I figured this one would do just fine. Billig var den också, 149: gick den loss på, @ Claes Ohlsson. Förutom det så köpte jag ett nagellack i guld, to do my nails for The Ball på torsdag. (Oiiiih! SO FUCKING EXCITED! JAG KAN INTE ENS PRATA OM DET FÖR JAG DÖÖÖÖR!)
 
Jag tog mig nyss en cykeltur till bibilioteket också. Eftersom jag ska vara borta från skolan onsdag och torsdag, så fick jag lite att läsa i förväg. De hundra första sidorna i Dostojevskijs Brott och straff. Och sedan reflektera över det. Eller nåt. Nå, det löser sig!
 
 

MAMBO.

Okej, så blog.se har gjort om. Hum. Något krångligt honestly.
Men damn, ÄNTLIGEN kan ett inlägg ha flera kategorier!
Åh, som jag har längtat!
 
 
If a deaf person is called to the court, is it still a hearing?

SANTA MONICA SUNSET.

Så, då har jag gjort första dagen i skolan då. Helt slut är jag och har, när jag känner efter lite ont i huvudet. Det tar på en med så mycket nya intryck. Well. Det verkar vara en bra klass, och uppgifterna vi pratat om verkar superkul. Jag är faktiskt jättepeppad på det här! Men just nu känns det lite mycket ärligt talat. Det är ju 100% närvaro, varje dag, hela dagen. Plus icke schemalagda saker som grupparbeten och egna projekt. Jag kommer ju bo där i princip...
 
Oh well. Det blir nog super bara man kommer in i det! Där finns till och med en inspelningsstudio, så framåt våren när jag lärt mig något så kanske det händer saker!
 
Nu blir det ungspizza och True Blood. Laters!
 
 
Santa Monica beach in the sunset.

90'S NOSTALGIA.

 

Run DMC - It's like that.


I DEDICATE THIS SONG TO ME.

Spontan (och sen) utgång igår kväll med Jennifer och Linda mfl. Vi var på fd. Ugglan, som numera heter Boulehallen. Relativt dyr öl (eller billiga groggar?), men grymt trevlig miljö och möjlighet till spel. Vi spelade lite rundpingis, men jag sög. eller ja, jag kan ju bara inga regler haha.

 

Nu mina vänner ska jag tvätta håret och förbereda mig för morgondagen, hua!

 


COCONUT ICE II.

Jag måste göra ännu ett inlägg med bilder på dessa små, söta kokosuppenbarelser.
De är ju så fina, right?

 

 

 


COCONUT ICE.

Igår när vi var och handlade så fann jag något i en korg på coop, and since I've recently been obsessing over coconut, I had to try it. det är väldigt mäktigt, men gott!

 

Två påsar för 15:-, som hittat!


SOMETIMES PART OF LOVE IS LOSING IT.


A PRETTY DRESS, YOU'RE A MESS, JUST GO FOR IT.

Actual US Airforce jacket, Americana Vintage, 420:- (30% sale).

This ain't no fake ass shit. This right here is the real deal.
(And I even got it cheaper then the "fake" ones from Urban Outfitters...)
It used to belong to someone named Smith, apparently.

Sheer "Versace looking" shirt, Bik Bok, 149:-

My new calendar, "Pets Rock", Akademibokhandeln, 99:-
Fake lashes, cubus, 44:-
Hand Cream, KICKS, 49:-


A SONG TO ME.

Jag fick tag på en kalender också. Precis den jag tänkt mig. Jag hittade den äntligen inne på "the main" Akademibokhandeln på regeringsgatan. Happyface me. Jag köpte även en jacka som jag velat ha länge på Americana Vintage, eftersom jag lyckades pricka ännu en av deras reor, och en skjorta som jag suktat efter hela sommaren. I'll show you pics tomorrow.

Here's the print on my calendar anyway... Gagacat!


MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR.

 

För att trösta min pmsklena kropp köpte jag choklad och hyrde film.
Dagens val fall på att äntligen se klart The Hunger Games. Jag började ju se den på planet hem från L.A. men hann inte se klart den. Den är ju ganska lång. Hur som helst, nu är den sedd och den går kanske inte in på min topp fem, men helt klart sevärd och det ska bli spännande att se fortsättningarna!

 

You gotta love Jennifer Lawrence tough!


SATELITE.

 

Efter en allmän rollercoastermorning så tar jag mig nu en sväng in till stan och kollar efter en kalender.


HANDYFOOT.

 

Made myself a notebook, since I start school on monday.
Rätt nöjd, even if it's sloppy.
Nej mina goda vänner, nu ska jag göra något med fötterna. Laters!


DON'T CHANGE FOR SHIT.

 

With a big piece of bravery
and a small piece of insanity
I’ve made up my mind to be
nothing like you


EIGHT DAYS.


MONEY IS THE ROOT OF ALL EVIL.

Så äntligen verkar livet rulla på lite. Det är väl bara bra i några veckor dock, kan jag tänka mig. För sedan tar pengarna slut och då blir det jävligt svårt att leva. Varför ska det vara så för? FUCK MONEY, egentligen. Nåja. Idag ska vi äta lunch med ze parents of lé Bratboi. Sedan ska vi titta på getter i parken. Fun!

I övrigt har jag inget planerat. Jag funderar på om jag ska beställa lite foton, alltså papperskopior. Och kanske lite annat också. Måste passa på innan ovanstående pengar är slut (eller? Tvärtom? Inte göra det för då tar ovanstående pengar slut? Onda cirkeln deluxe!).

Imorrn börjar Bratboi skolan, så jag tänkte åka med in till stan en sväng och köpa mig en kalender. Jag är sugen på en som de har på Akademibokandeln, men just den var slut på både den inne på Mitt I City i Karlstad OCH här i Huddinge... Eller så hade de aldrig haft den. Oh well, de borde ha den på den stora som ligger inne i city. Håll tummarna. Jag tänkte att jag förtjänade en fin kalender nu när jag kommit in på skolan. A gift to myself!


CHEESE AND DRINKS. FUCK WINE.

 

Soo, my girl Fanny fyllde år i Juli, och eftersom jag inte var där då så fick hon drink och ostkväll av mig i efterskottspresent. Strawberry daiquiri & Malibu. Jag gillar det här med drinkar. If all else fails, I'll be a bartender!

HOME IS WHERE THE HEART IS, ITS TRUE.

 


LAUGHING ALL THE WAY TO THE BANK.

Idag är en sån där dag där jag är så himla effektiv och jag blir så himla stolt över mig själv. So far har jag varit till banken, handlat, betalat alla räkningar plus anmälnings- och terminsavgiften, tvättat OCH gjort våfflor.

Damn girl!

I'M A 90'S BITCH

Yes. Då är jag hemkommen från Värmland igen då. Bittersweet as always. Kunde jag skulle jag fan alltid vara hemma. It's just the best feeling ever! Nåja. Jag ska inte klaga på livet, det går bra nu. Idag ska jag till banken och (äntligen) casha in skatteåterbäringen (PRISA GUD osv). Och igår fick jag veta att jag kommit in på Sång och Teater i Sumpan! Jag hade i princip gett upp hoppet ärligt talat, så oh em gee vad glad jag är! Och nervös. Faktiskt. Sedan så är det idag bara nio dagar kvar tills jag får se The Queen...! Nog för att det gör att jag måste ta ledigt redan första veckan i skolan, men what the hell, det är bara så det är!

Nu måste jag kila till ze bank, jag måste även betala anmälningsavgifter och annat, och dessutom köpa hårfärg för igår upptäckte jag en svart fläck i mitt nyfärgade bakhuvud. Suprise suprise! För övrigt är jag (som sig bör, standard) mest sugen på Kreay's håfärg ur Go Hard videon precis när jag börjat bli blond igen... Vi får se hur jag gör. Jag ska vara blond tills efter Gaga iallafall!

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8004uXZSi1qeos1ro1_500.gif


THIS IS A WARNING SHOT

Imorrn bär det av till Värmland för en tvåveckorsvisit. Wunderbar!
Laters y'all!


DO IT LIKE.


MOST GORGEOUS MAN ALIVE.


ARTPOPBABYKREAY.


RSS 2.0