MONEY IS THE ROOT OF ALL EVIL.

Så äntligen verkar livet rulla på lite. Det är väl bara bra i några veckor dock, kan jag tänka mig. För sedan tar pengarna slut och då blir det jävligt svårt att leva. Varför ska det vara så för? FUCK MONEY, egentligen. Nåja. Idag ska vi äta lunch med ze parents of lé Bratboi. Sedan ska vi titta på getter i parken. Fun!

I övrigt har jag inget planerat. Jag funderar på om jag ska beställa lite foton, alltså papperskopior. Och kanske lite annat också. Måste passa på innan ovanstående pengar är slut (eller? Tvärtom? Inte göra det för då tar ovanstående pengar slut? Onda cirkeln deluxe!).

Imorrn börjar Bratboi skolan, så jag tänkte åka med in till stan en sväng och köpa mig en kalender. Jag är sugen på en som de har på Akademibokandeln, men just den var slut på både den inne på Mitt I City i Karlstad OCH här i Huddinge... Eller så hade de aldrig haft den. Oh well, de borde ha den på den stora som ligger inne i city. Håll tummarna. Jag tänkte att jag förtjänade en fin kalender nu när jag kommit in på skolan. A gift to myself!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0