DEWD!

Idag är det dags att färglägga Doodingen på min arm! Jag ska bara äta och sen bär det av in till stan och till Klaras nya studio!

I SIMPLY OBSERVE.


I HATE MY BOSS I HATE MY COWORKERS I HATE MY JOB.


SO I'M A REGULATION HOTTIE YOU A STAR WARS YETI.
THIS WON'T STOP TIL I SAY SO.


TANTRUM!

I may or may not have indulged one to many energydrinks because I was going to clean.

These energydrinks may or may not have kicked in until now. I may or may not be shaking. I may or may not have just vacuumed our bedroom clinically clean in under ten minutes. I may or may not have just forgotten that I started making popcorn fifteen minutes ago. I may or may not speak very forecd right now. I may or may not have trouble spelling at the moment because of the mentioned presumed shaking. I may or may not have been to the toilet triple as many times as I usually go.

 

I may or may not sleep tonight.

 

Who am I kidding? I aint’ gonna get any sleep tonight. Just FML.
I'M A BELIEVER.


HAVE A BAD ROMANCE.


IT'S ALLRIGHT.

THE DEVILS DEN - SKRILLEX & WOLFGANG GARTNER

 


ALL THE SHIET YOU FIND ON TUMBLER ♥FUCK IT

Yes. Fuck it indeed.
Fuck it att allt ska vara så svårt. och krångligt. Och dyrt.
Först och främst dyrt.
Varför ska de utbildningar som man faktiskt vill gå kosta fucking mycket?
Jag skojar inte. VERKLIGEN fucking mycket!

Nu fuckar jag i allt och kryper tillbaks till soffan och kollar på Misfits istället. Nej förresten, jag kollade ju klart på sista säsongen förut idag. Fuck that too. det får bli Sherlock igen istället, DET är iallafall allt annat än fuck (eller ja, jag önskar väl att det var det wink wink).

Jag har iallafall uträttat någonting idag. Yay me.

SUIT UP!

Dags för öl med klassen! Förmodligen sista gången jag träffar alla på en gång (kanske sista gången jag träffar några av dem över huvud taget), so I decided to go fancy.

 

 

Suited up!


ABSENT.


THE HOBBIT.

 

Oh my vad jag längtar efter december och The Hobbit!

Förutom att, duh, det är mer Tolkien/Peter Jackson magi och ja, att Sagan om Ringen böckerna och filmerna är typ de bästa någonsin, så spelas Bilbo Baggins av ingen mindre (no pun intendet tho) än Martin Freeman, who is cute as a kitten!


THE TEAR.

 

Ledsen för den klena uppdateringen, men jag har varit all up in a Sherlock induced creys.

Säsongsavslutning utan löfte om fortsättning, ni kan förstå varför det ger upphov till viss upsetment. Men nu när säsong tre än fastställd är det bra. Everything's ok and I'm not gonna yell "NO IT'S NOT!". Det enda problemet är väl väntan. We've done it before, we can do it again.

 

 


THE BEST THING I SAW TODAY


I HAVE KILLED MANGO IN COLD BLOOD.

Jag dööör.


REICHENBACH.


JERK BROTHER.


I CAN'T BECAUSE TOMORROW!

#ALL THESE FEELINGS


SUPRISE.


MAMA SAID THE PISTOL IS THE DEVIL'S RIGHT HAND.


YOU SHOULD'A KNOWN WHAT I WAS ALL ABOUT.


PROCRASTINATIONQUEEN.

Just did mah nails y'all.
Var lite svårt att ta kort på i camen, och jag orkar inte/har inte tid att hämta systemisen.
Håll till godo så länge.


MARVELOUS.

Soo, yeah.
Vi har köpt ett Kinect till Xboxen. Det var en bundle med några spel till, så det är vad vi har gjort igår kväll och idag. Det är superskoj och jag får dessutom en workout. Jäklar vad svettig jag blir! Fast vi kommer nog få förslitningsskador ganska snart.

Dessutom har jag varit i skolan. Städat och duschat har jag också hunnit med. Härnäst ska jag fixa en annan grej och sedan ska jag skriva essä (BLAH!). Imorrn blir det våfflor och dricka med Lisette och på lördag blir det öl med classmates. Lá whoop.

HIGHFIVES.


CAUSE I'M THE FUCKING KING IF THE WORLD, GET ON YOUR KNEES.

 

The king of the world - Porcelain and The Tramps

 


LIKE A KING I'LL TAKE THE CROWN.


Pics by Larissa.

DO NOT TEST ME.

Dagen i korthet: Sov tills alldeles för sent (somnade typ 4, och det var faktiskt inte kattan som höll mig vaken...Jag kunde bara inte somna), åt frukost, åkte till stan, mötte Larissa, köpte nitar, gick till Gamla stan, tittade på mysiga gränder, gick till Söder, köpte senaste numret av Vanity Fair, åt på SöderManna (vegan och vegetarianrestaurang) och köpte veggogodis, åkte till hem till the hood, hämtade paket, hämtade ut recept på kattpiller, kom hem.

Bildpost från dagen sen.


THAT'S HOW I GET THE BOYS, I GET THEM UPSET.


CYBORG. BRIDE.


TO HELP YOU FEEL EPIC I BRING YOU:

 

Skrillex Orchestral Suite by Varien


Kära Jag.

Såhär ska vi göra:

1. Energidryck + lilla skrivuppgiften.
2. Ett avsnitt Toddlers & Tiaras.
3. Börja pilla lite på essän. Kanske. (Jo, du SKA men vi vet båda att chansen inte är så stor att det blir så.)

PARDON MY SWAG.


DU SKA INTE TRO ATT DU ÄR NÅT alt. THAT'S MY JAM.

Livet i lägenheten med den löpande katten fortskrider.

Idag har jag varit i skolan hela långa dagen. Och köpt ett grått nagellack med Kajsa Anka på för tio kronor. Och handlat mat. Bröd och yoghurt, livets vatten. Resten av kvällen borde jag väl spendera med att skriva på den förbaskade essän men vi vet alla att det kommer att sluta med att jag sitter och tittar på Toddlers & Tiaras på internet och säger att jag bara har en liten paus i pluggandet när Bratboi frågar hur det går. Jag fick ett litet återfall av ilska under ena seminariet idag över hur ogärna jag vill ta bort det personligare i min text för att ersätta det med allmängiltighet. Jag får helt enkelt låta bli att göra det som jag skulle göra det, utan tänka att jag gör det som någon annan skulle göra det.

Jag ska ta tag i livet alldeles strax, men först ska jag bara sitta här en liten stund till och lyssna på Born This Way. Högt i hörlurarna. That's my jam! Det är verkligen DET bästa albumet någonsin. Det och American Tragedy.
2011 var ett DAMN GOOD musikår.

 


A MAN OF WEALTH AND TASTE.

 

Har ätit pizza på världens bästa pizzeria idag; Illern (Ill Pirata i Stuvsta), och så har jag kikat på nyaste avsnittet av Sherlock, today they interpreted my favourite Sherlock Holmes story: The Baskerville Hound.

 

I övrigt håller jag på att bli galen. Why? PMS KATTEN.RAWSIES FIRST VIDEO BLAWG.


DON'T BE TARDY FOR THE PARTY.

 

Skridskor och skoj i Kungsan igår med Larissa. Hon är på besök i Stockholm ända från Rio, Brazil.

Jag har inte åkt skriskor på ett par år, så lite jobbigt var det. Men kul!

 

(Larissas foton.)


Yes. Yes I do.


FAMILY.JAMESON OVERLOAD.


SOONER OR LATER YOU GONNA COME LOOSE

 

Turn It Up - Sonic Syndicate

 

Tack Emma för tipset


TURN IT UP LIKE YOU ALWAYS DO

Jobbat hårt ikväll. Backstage användes av cheerleaders under dagen så allt därinne var täckt i glitter (och strumpludd. Och hårsnoddar). Men! Jag hittade loot! Bland annat två smoothies, en t-shirt som det står Stockholm Roller Derby på, en mandarin, en liten flaska såpbubblor, två små hårsprejer och såna där plastlock som man sätter på kaffemuggar.

 


DETROITROCKCITY.


I AM SHER-LOCKED..

Pic from HERE.


NEVER AN ABSOLUTION

Jag pluggar.
Jag skriver essä.
Jag har insett varför jag inte gillar essäer; De ska ju handla om någonting allmängilltigt. Jag vill inte vara allmängilltig. Jag ÄR inte allmängilltig. Jag vill inte stå tillbaka för ämnet i min text. Det ska vara jag och jag och jag och jag. Nej, inte riktigt så kanske. Men ja ska ta ett exempel; I en essä förväntas man vara självkritisk -missförstå mig inte, DET är jag fan så bra på- och idag i skolan hade vi en uppgift att skriva en liten text om varför man är tråkig och ointressant. Eftersom det tydligen var en bra dag för mig kände jag mig väldigt opponerande till detta påstående. Det var väl bara en uppgift egentligen, en i raden av övningar på essäns olika element, men fan heller. Jag är många saker men JAG ÄR VARKEN TRÅKIG ELLER OINTRESSANT.PANDYCAT.

 

Exactly what Pandycat does.

Fast mer högljutt och mindre trampande.

 


What was yours is now mine.FÖR DÄRUTE FINNS DET GOTT OM ORMAR.

 

Bra att  jag skulle döpa en mapp på datorn till "Jealous Lover" och stavade kasst. Istället skrev jag "Jealous Liver". Bra där. Dessutom var jag tvungen att kolla både en och tre gånger att jag inte skrivit att det fanns gott om OMAR därute i rubriken...


BRASS PAW ODDITIES.

 

Lady Gaga vs. Evanescense - Bring me Love games (Bruno Veland mashup remix)

 STUCK ON FUCKING YOU


So take a little cue from a jealous lover.

Läser en massa blogginlägg, texter och annat om folk som har haft jobbiga och kaotiska jular. Jag tror inte att jag kan förstå det riktigt. Jag har alltid varit spared från knasiga jular. Jag kan inte komma ihåg att de har varit annat än bra faktiskt. Jag har spenderat alla mina jular utom två hemma på mysiga Ängåsen med mor och far och djur.

De enda jularna jag inte firat i mitt kära barndomshem är förra julen, då jag förljde med Hunbun och hans föräldrar till Iggesund utanför Huddiksvall för att fira jul med hans mormor i hennes stuga och en gång när mormor var sjuk åkte jag och mamma till Finland över jul och nyår. Även fast mormor var dålig så hölls modet uppe och jag minns det som en bra jul. Kanske var det för att jag var barn som jag inte riktigt kunde greppa det hemska och tyckte att mormors rullstol mest var kul att sitta och läsa i och att mormor, trots sjukdomen, var väldigt söt med några glittriga stjärnor i pannan. Det är klart att jag förstod att det var hemskt och dåligt, naturligtvis, men på nåt sätt så minns jag det ändå som fint och bra.

Jag känner ofta att mycket fattas och att jag inte räcker till eller någonsin kommer att komma någonstans. Att jag aldrig kommer att bli någon, för att jag saknar både talangen och pengarna. Men jag har en familj: Jag har mina fantastiska föräldrar. De ställer upp så mycket på mig, hjälper mig när jag behöver det och stödjer mig. De är de bästa föräldrar man kan tänka sig och de har gett mig en fantastisk uppväxt. Jag har faktiskt fått en fantastisk grund att stå på. Moraliskt och känslomässigt. De har helt enkelt givit mig verktygen för att bli lika fina människor som de. Jag har aldrig varit bortskämd med materiella ting, men jag har alltid varit bortskämd med kärlek. Jag älskar min familj.

BOUNCE THAT DICK

So, I'm back.
Som vanligt orkar jag inte berätta särskillt mycket nu men det kommer väl allt eftersom och bilder lika så.
Vi firar med en video så länge;
RSS 2.0