BABYCAT.
HEY BITCH DO YOU REALLY REALLY REALLY WANNA GO HARD?


What I wore to the Paul Simon concert on sunday.
Dyrkar min melonskjorta.

I THINK WE'RE BOUNCING INTO GRACELAND.Bilder från Aftonbladet.

Paul Simon i Globen igår var underbart. Helt magiskt!

INJUSTICE OF THE WORLD.


Ännu ett par drömskor...

VENICE BEACH, BITCH.

 

 

 

 


WANNA SEE YOU BOOZE YEAH BOOZE TIL YOU PUKE IT.
DOES ANYBODY LISTEN TO ME?

 

I AM A GROWN ASS PERSON, I DO WHAT I WANT I used as an arguement to why I should buy marshmallows the size of apples...

(cause that seems super mature...)


CITY OF BEAUTIFUL PEOPLE.

Nu ska här skrytas lite. Tydligen är det inte bara jag som vill bo i Los Angeles. Även mitt skinn uppskattade klimatet! Min hy var fantastiskt ren och fin medans vi var där, skräpmat/chokad/fett/chips till trots. Den har nog inte varit så fräsch sedan innan jag hade AA kupa, och det vill inte säga lite. Här ska ni få lite bildbevis; Den första bilden är tagen när vi bara har varit i L.A. i några dagar, den andra när vi sitter på flyget hem. Jag säger inte att min hy var helt flawless, oh no. Men DAMN så fräsch! Om inte för allt annat skulle det nästan vara värt att flytta dit bara för det. Tror fan det att alla i Los Angeles är vackra, man blir ju snygg av att vara där!

 

 

(Washed out hair don't care haha.)


MIDSOMMARFIRANDE L.A. STYLE

 

The Feeling of Funnel Cake.

Jag och Fanny hade ett något annorlunda midsommarfirande i år, obviously.
Vi gick ner på piren på kvällen, där varje kväll känns speciell och som att man firar något, med alla människor och vackert neonljus. Midsommarafton till ära åt vi Funnel Cake med glass och jordgubbar. Svårt som sjutton att äta med plastbestick men väl värt mödan. Oh so yummey!


SMOG CHECK.


LA IT DOWN.


LOS ANGELES

 

Done @ Will Rise Studio, Fairfax Ave. Los Angeles.


CALIFUCKINFORNIA I LOVE YOU.

I was'nt home until late last night (alt. early this morning, depending on how you see it), because of timezones and other really confusing stuff. But now I am home. And it sucks. Or well, don't get me wrong, it's not that I did'nt miss my Bratboi, Pandora, the horses, my family and friends, i did (or at least I would have if I stayed longer, as it was now, I didn't really have time to be missing anything). It's just that I FELL IN LOVE WITH LOS ANGELES. It was better than I ever imagined.

I can't even begin to tell you how much I loved it. So I wont. I'll just show some pictures later instead. But rest assured, I am going back there.

RSS 2.0