POUR ME A PITCHER OF THE CHEAP STUFF.

 
She kissed me on the lips
I don’t even know her
That’s just the way it is
 
No I don’t wanna be
The one to see you go
And I don’t wanna leave
If you don’t take me home
I don’t want to see you
Walk away from me
I got everything that you could ever need

I KNOW SOME FAKE MUFUCKAS, IT'S ALL SMOKE AND MIRRORS.

Jag är fucking trött på falska människor som tjafsar för tjafsandets skull, gör upp regler som gäller alla utom dom själva och inte har någon som helst självdistans. Alltså på riktigt. Jag fattar inte varför alla med mindervärdeskomplex söker beef med mig? What is it about me that makes everybody want to try to pull me down?
 
Nej vet du vad. Kunde det inte vara nog med att jag missar Maskinen i Huddiksvall idag? Att jag är skittrött och ska jobba hela helgen? Att jag är hungrig som en gnu? Att jag redan mår skit? Såklart inte. Men fan, jag tycker bara det är pinsamt med nästantrettio-åringar som är kvar i sandlådan.
 
Nu ska jag äta ostchips och njuta röven av mig. GOOD DAY.
 
 
Illustrerar med en bild på kära sot i massagetåg.

I'M GLAD YOU CAME.

 
Mina fina
 

PUNKB*TCH.

Nytt från 3OH!3
 
 
 
3OH!3 - DO OR DIE
 
 
 

KAPPAN EFTER VINDEN, VÄNDER KAPPAN EFTER VINDEN.

Jag är uttråkad och stressad samtidigt. Hur går det ens till? Hatar så mycket fastän jag borde vara glad. Allt är ju egentligen bra men ändå känns det fan inte så.
 
Näe. Nåt måste göras. Pannkakor närmare bestämt. Jag har precis vispat ihop en smet och ska strax springa till ICA och köpa nåt att ha på pannkakorna sedan när de är färdiggräddade. Usch och fy för allt men pannkakor är bra!
 
 
Stjälar hutlöst en bild från dagen från @tjugosjundejuni. Igen.

Quit limiting your life's potential because of outside opinions.


4h30.

Idag var dansen inställd. Det hjälps ju inte, men jag hade funderat på att inte gå dit eftersom jag känner mig så fruktansvärt sliten och träningsvärkig efter Maskinen i lördags, men jag pallrade mig dit only to get the message att det inte skulle vara nåt. Vad glad man blir då! Woop woop indeed...
 
Då hade jag ju liksom ställt in mig på att röra på mig och eftersom det öser ner ute, eller ja det gjorde iallafall det när jag kom hem, så körde jag ett eget pass här hemma på xboxen. Först lite fruit ninja för att döda mina redan trötta armar och sedan ett cardiopass i Just Dance. Yay me! 50 kalorier brände man på dansen, enligt xboxen. Då har jag gjort av med en åttondels risifrutti då!
 

SWEET DARLING, YOU WORRY TOO MUCH.

Jag önskar att livet inte var så...mycket. Just nu skulle jag bara helst av allt i hela världen vilja åka hem till Värmland och bara stanna där. Leva det enkla livet, för jag passar inte in i världen. Den passar inte mig och jag passar inte den. Vi behöver inte varandra. Jag vill leva det enkla livet. Jag MÅSTE det. Jag håller på att dö. Eller så behöver jag flytta till Malmö. Jag vet inte riktigt varför, men jag måste det. Det var den uppenbarelsen jag tog med mig från spelningen igår.
 
Varför behöver man pengar för?
 
 

TROR DU VERKLIGEN ATT JAG BOR I ETT SKJUL I PARKEN?

 
Last nights look.
Sveriges framtid.

I EN HALL FYLLD AV FULLBLODSPSYKOPATER.

 
 Gårdagskvällen på Annexet var gaaalet fet! SÅ mäktig!
JA VI ÄGER HELA STADEN.

Sista fotot från rockfoto.nu
 

I'VE BEEN TO HELL AND BACK.

 

SKA VI GÖRA NÅT ÄCKLIGT BABY?

Ibland fattar man inte riktigt vad som händer. Ibland fattar man exakt vad som händer, men samtidigt inte alls. Helt sjukt ju. Nu ska man väl inte vara sådan, men allvarligt talat, det ÄR skillnad på att ha en kuk och va' en kuk. So, ma duuudes, don't be dicks please.
 
Nåja. Imorrn ska jag hänga hela eftermiddagen med Moa i studion. Det ska bli awesome. Sedan på lördag är det dags för MASKINEN! Jag kan inte tell you enough hur fucking PEPP jag är! Efter konserten blir det efterfesten på Debaser och det kommer bli fedt!
 
 
 

" JA DU KAN ALLTID BLI EN NR 1 "

 
 
KÄNNS BÖRJAN SVÅR, DÅ VET DU HUR DET GÅR.

FUCK ALLT OCH LITE TILL IDAG.

 
 
I told you, you are never gonna be shit. Just stop now, you're not gonna make it.
That's right, get your shit and run away again. Run motherfucker, RUN.
 
When are you gonna stop running, huh? Face it, you'll end up just like your father did.
You don't know hoe to fill these shoes. The whole world wants to see you fail.
And you're gonna let 'em.

IT RUNS IN MY BLOOD AND YOUR BLOOD, IT'S ONE AND THE SAME.

Nytt från 3OH!3
YAY!
 
 
3OH!3 - YOUNGBLOOD

ARE YOU LIVING OR ARE YOU DEAD? YOU BETTER LET ME KNOW.

Vilken dag alltså. Började med att jag tappade plattången i golvet, så nu är den lite trasig. Kul kul. Genast efter det slog jag skallen i badrumsskåpsluckskanten, instant bula. Kul kul. Som om det inte var nog så blev det superknas med tuben, den stannade halvvägs ut från en station och åkte sedan på grund av ett tekniskt fel till fel station, så man fick gå av och gå tillbaka och därmed bli sen. Kul kul.
 
I skolan var det faktiskt kul, vi har projektvecka med de som läser skrivarlinjen och idag fick vi helt nyskrivna dikter, som vi fick dagen på oss att arbeta med. Vi vek från normen och gjorde en liten teaterscen, till skillnad från de flesta som gjorde låtar av dikterna vi fått. Jag är helt nöjd över det vi visade upp, vilket är mer än vad man kan säga om mitt solosångsuppträdande... Fan alltså. Jag borde verkligen inte kollat på inspelningen, för jag var så himla nöjd förut. Oh well. Leave it. Move on.
 
Som om det inte var nog med en personlghetskris så KAN JAG INTE FATTA hur jag kan vara så misslyckad på att laga mat?! Hur kan jag bränna ALLT jag gör? IT'S JUST FALAFEL FOR CHRIST'S SAKE!
 
 
 

THEM HOES REMEMBER ME.

 

GE MIG RÖJ.

Skrev faktiskt en text idag. Alldeles nyss. Första gången på länge, länge. Men jag tog bort den. Den blev lite för personlig.
 
Nehepp, om man skulle gå och dansa då?
 
 
Jag idag.

I GOT THIS FEELING ON A SUMMER DAY WHEN YOU WERE GONE.

Sämst på att blogga är jag, men men. Så kan det vara ibland.
 
Idag har jag hur som helst haft en mysdag! Först en heldag teater och Shakespeare med världens bästa klass, därefter milkshakes (gårdagen gav mersmak) med Moa och Amanda, sedan tog jag min Tacobar-oskuld och sedan gick vi på teater. Vi var på Dramatens Elverket och såg Madame Bovary, som för övrigt var fan fucking tastic, även om det blev lite mycket ibland.
 
Imorrn blir det skola i några timmar och sedan hem till kära hålan Hagfors över helgen. Åh du ljuva frihet!
 
Som vanligt knycker jag bilder, helt hänsynslöst.
#MåsteVerkligenGöraNågotÅtDettaOchBörjaTaEgnaBilder
#HASH-taggarHarIngenFunktionHär
 


ASK ANYBODY, I'M RICH, HOMIE I GOT PLENTY.

 
 
I can't even word how good I think this is, honestly.

TAKE THE BREATH RIGHT OUT OF ME.

Nu ska jag åka till skolan och framföra min solosång.
Breath by Breaking benjamin blir det, och såhär låter den i orginal:
 
 
 
Här får ni en bild på mig idag också.
Jag orkar inte med hur jag ser ut så jag duckfaceade rejält, ok?

ACCESS AINT' REBELLION.

Något annat jag glömt visa är detta. Ett mycket speciellt som jag fått från mina vänner på resa i fjärran land; Ett kinesiskt té som är som en boll tills man häller kokande vatten på dem, då vecklar de ut sig till blommor!
 

CANDY, BABY.

Det tråkiga med Victorias Secret är att man inte kan beställa deras parfymer eller lotions eller anything flytande om man bor utanför USA. Men så i förrgår beställde jag en body splash från nån svensk sida som hade lite grejer från VS, och idag dök den upp. Fast delivery fuck yeah. It's called candy, baby. and smells like "spun sugar and warm vanilla". Delicious med andra ord.
 

IT MAKES ME FEEL BETTER, I WANNA FEEL BETTER

Idag var första dagen på nya jobbet. Det var lite kaosigt, men kul. Jag har kört tåg hela dagen och ännu inte bitit något barn i frustration så yay me. Det här blir bra! Efter den långa jobbdagen (enligt de andra, to me it's a walk in the park efter mässans 07-01 pass) så blev det kinabuffé med fina classmates. Vi satt på Kinamuren vid Odenplan både länge och väl och bara åt och åt. Lyckliga jag!
 
Från de ena till det andra, jag HATAR att sladden jag har som ska gå mellan telefonen och datorn inte funkar. telefonen är ju tillexempel det jag har med mig dagligen och tar kort med och så, så jag kan ju inte visa nååågra bilder och det suger. Sen så vill jag ju kunna använda appar och sånt också, och för att jag ska kunna det så behöver jag göra nån omstart med datorn. Åååh fuck allt.
 
Så länge knycker jag kort hej villt! Här kommer några från ikväll som jag helt skoningslöst knyckt från Emma, Fanny och Amandas instagrams.
 

CHEESE PIZZA.

Att göra i eftermiddag: steka sojakorv och fixa med en skoluppgift.
Gjot: Inget av det.
 
Damn I suck.

SARAJEVO.

 

SIGNALSPANING.


HELA LIVET VAR ETT DISKO.

 
 
I was french for Halloween.
Knyckte bilderna från My Persian (aka fallen ängel) Moa ♥
And yes, a bottle of Fireball were accidentally killed in the process.

RAGING ABROAD.

 
 
 
 

BABIES!

Well hello there. I Stockholm igen efter en fin vecka hemma i skogen. Bilder och sådant från Halloweenfiranden och dylikt kommer upp så småning om.
Håll till godo med kattungar så länge.
 
 

RSS 2.0