ARE YOU LIVING OR ARE YOU DEAD? YOU BETTER LET ME KNOW.

Vilken dag alltså. Började med att jag tappade plattången i golvet, så nu är den lite trasig. Kul kul. Genast efter det slog jag skallen i badrumsskåpsluckskanten, instant bula. Kul kul. Som om det inte var nog så blev det superknas med tuben, den stannade halvvägs ut från en station och åkte sedan på grund av ett tekniskt fel till fel station, så man fick gå av och gå tillbaka och därmed bli sen. Kul kul.
 
I skolan var det faktiskt kul, vi har projektvecka med de som läser skrivarlinjen och idag fick vi helt nyskrivna dikter, som vi fick dagen på oss att arbeta med. Vi vek från normen och gjorde en liten teaterscen, till skillnad från de flesta som gjorde låtar av dikterna vi fått. Jag är helt nöjd över det vi visade upp, vilket är mer än vad man kan säga om mitt solosångsuppträdande... Fan alltså. Jag borde verkligen inte kollat på inspelningen, för jag var så himla nöjd förut. Oh well. Leave it. Move on.
 
Som om det inte var nog med en personlghetskris så KAN JAG INTE FATTA hur jag kan vara så misslyckad på att laga mat?! Hur kan jag bränna ALLT jag gör? IT'S JUST FALAFEL FOR CHRIST'S SAKE!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0