COME ALONG, COME ALONG WITH ME.

Ok så nu håller jag på att fixa och dona inför halloweenfest/födelsedagsfirande ikväll samtidigt som jag ska packa inför resan hem till värmland imorrn. Alltid motherfuckin' stress och härj. Nå ja, snart klar här hemma och då ska jag bege mig till Moe och fixa iordning oss. Efter lite om och men och diverse nödlösningar så ska jag vara dam dam daaam....FRENCH! I'll show you pictures later.
 
I övrigt så vet ni vad som gäller, nu ska jag vara i skogen en vecka så vi hörs på söndag när jag kommer åter till Stockholm. Happy Halloween y'all!
 

TUB HAIR.

 
 

I ROCK WITH X.

Idag ska jag in till stan och fixa en grej vid två, därefter ska jag träffa Moe och handla på systemaas inför Vickys födelsedagsfirande imorgon. Efter detta ska vi till Hässelby och äta tacos och glass (obviously not at the same time). Mys-fredag helt enkelt! I like that.
 
 
Here's Rawsie of today.

IN CLEVELAND.

 

THERE'S NO ONE HERE TO BLAME

You are the greatest thing I'll ever give up

THANKS FOR JOINING ME HERE, AS I CLEAN OUT MY CLOSET.

 
Yep. As seen earlier, I got me a new headband.
En femma på HM. Sjukt nöjd!

I LOVE THE GRUMPY CAT.

 
Bilder från tardthegrumpycat.

LET THIS FEELING RING THROUGH YOUR GUT.

Jag hörde den här förut och... OJ. WOW. BRUTAL! AJ!
 
 
 
Angel Haze - Cleaning Out My Closet freestyle

CAUSE YOU'RE NOT ALONE HERE, NOT AT ALL.

Cause you're not alone here. Not at all.
Let me belong here. Break my fall.

YOU GET HIGH, FUCK A BUNCH OF GIRLS.

Förutom skjortan osv så köpte jag även lite mer makeup stuff när jag och Moa var i stan idag. Jag har köpt så sjukt mycket smink lately, eller när, inte så mycket egentligen, men jämfört med att köpa inget alls, vilket jag inte gjort since ever, så käns det som mycket.
 
Idag blev det äntligen en ny puderborste (no longer will I brush my powder on with a friggin rock! Halleluuu!), ett pack much needed concealerpennor och en vässare till dessa, allt från Make Up Store. Nu har jag inga pengar kvar. Eller ja, jag har lite, så att det räcker till biljetten hem till Värmland i helgen. (Åhååå vad jag längtar hem till skogen!)
 
 
 

THE BOYS ALWAYS SPENDING ALL THEIR MONEY ON LOVE.

New shirt. Dunno if I wanna keep it tho.
 


IT'S EST OR IT'S NOTHING.


THEY ALL LOVE CARMEN.

Igår var det mys här hemma på hög nivå!
Jag och Moa åt massa gott medans våra kära smådjur hade playdate.
 
 

LACED FOR LIFE.

Not just talking, now I'm EST for life FOR REAL!
 

GET READY FOR THE WEEKEND.

Om min lush scrub och tillika makeupremover var steg ett mot en bättre hy så kommer här steg två; ny foundation + primer från MAC. Jag fick lite födelsedagspengar från min mams, och bestämde mig att det var dags att investera i BRA smink som faktiskt passar mig. Jag fick det utprovat på mig at the MAC counter på Åhlens, and DAMN it looked flawless! Jag glömde köpa puder dock, så jag får lov att göra en till trip in till city senare i veckan.
 
Förutom det så köpte jag även en kolpenna från MACs nya Monroe-kollektion. Det hade varit kul med ett av läppstiften också, men de roliga röda färgerna var (såklart) slut.
 
 

TARDAR SAUCE.

 
Adorableness personified.
 

THE TING ABOUT MUSIC IS WHEN IT HITS YOU FEEL NO PAIN.

 
 
Här har vi bättre bilder på mina nya feta lurar.

I'M SO TIRED OF RUNNIN'

 
Wearing the new headphones I got from Bratboi yesterday. They are SO awesome!
(+ new, flawless foundation...!)
 

"I'M JUST ASKING YOU TO FIND SOMETHING IN YOUR LIFE THAT MAKES YOU HAPPY"

 

THIS IS WHY HE MEANS SO MUCH TO ME.

 

BIRTHDAY BABY.

Ok, så idag är det min födelsedag. Now I'm 21. Woo fucking hoo, I just LOOOOVE getting older! (No, not so much. Jag orkar inte att jag haft åldersnoja sedan jag var sjutton....)
 
Men jag har haft en fin dag. Sovmorgon och frukost på sängen (säsongstart av Walking dead till detta), kort skoldag och därefter bjuden på mysfika med mina darlings. Sedan så dansade vi (jag blev slutkörd som alltid) och när jag kom hem så hade Bratboi gjord supergod mat, dukat fint och klätt upp sig.
 
 
 
Jag knyckte bilderna från Claras och Moas instagram.
Der är att tur att man har vänner som instagrammar när man inte själv gör det, för då finns allt dokumenterat ändå, hoho

THE IRON MAN.

 
 
"COME TOUCH CRUST"
 

YEP.

 

DE ÄR LIKA FULLA DOM!

Här har vi en film från gårdagens SoT-upptädande i Hallonbergen på teaterfestivalen, för er som inte hade möjlighet att komma och kika.
 
 
 
 
 
 
 

FUCK REALITY, SO I OVERDOSE ON FANTASY.

        .
 

OM JAG FÅR EN BLOMMA FRÅN INGEMANSLAND.

Jag slänger upp en bild på min härliga klass! Idag har vi genrepat inför teaterfestivalen i Hallonbergen imorrn. Det känns bra, och det ska bli jättekul. Vi gjorde genrepet inför publik också, och jag var inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Det var en sån jävla kick! Och alla var så himla bra!

 

ALL WE HAVE IS RIGHT NOW, GO HARD OR GO HOME.

See I was just an only child growing up, just frowns cause’ I never seen a smile growing up, But you? You were a friend, always down growing up. Give the word, knew you would’ve blown trial growing up, Fuck! How could we let all this petty shit blind us? How the fuck did we let the devil find us? See, we were supposed to be best friends till’ the end. You promised! How’d it take that fucking night to remind us? I only said I hated you cause’ your the only one that’s ever honest. Man i said i was wrong, let’s get beyond this! But it’s crazy, Cause’ i never thought my text apologizing would be the reason that you died driving. Damn.
 
ALL WE HAVE IS RIGHT NOW, GO HARD OR GO HOME

WHERE'S MY STACHE?

 

I SWEAR I CAN FEEL 'EM FUCKING WITH ME.

 
New beanie, from Monroeapparel.
 And naturally, I am wearing my Half Naked & Almost Famous shirt, in honor of the big day.

LACE THE FUCK UP!

If you didn't know, today is the international RAGE day. The long awaited releaseday of LACE UP by Machine Gun Kelly! If you haven't got your hands on a copy yet, I suggest you get your ass over to ITunes this instant and cop one! You will not be dissapointed, it's truly the album of the year (lifetime?) and if anybody deserves it all, it would be Kells. Even if you don't really like rap, support him and support his cause!
 
Klicka på bilden under and get it on ITunes!
 
If you aint got ITunes you can atleast listen to it on spotify
 

FUCKA UR.

SoFly - Straight Things
 
 
Nyss hemkommen från danceclass mde Mario i Hallonbergen.
Helt slut är jag, men det är så jävla roligt.
Here's the beat we danced to, så jävla fett.

CANNABIS CAN YOU FEED MY LOVE?

Bougth myself early birthday gifts today at LUSH. Alla tre luktar fucking himmelskt, vill bara äta alltihop.
 

THAT'S CUZ WE'S A BUNCH OF BAD KIDS.
ANYTHING FOR MY BOO.

Jag köpte en ny tisha i fredags. Klippte den till ett linne samma dag. Blev nöjd. Real nöjd.
 
 
 

VÄLKOMMEN TILL EN DEL AV MIN ORT.

DaCosta - Välkommen
 
 

VERSACE HOOKER.

 

DEN ENDA VÄGEN FÖR MIG ÄR VÄGEN UPP.

Not much action here. Det kan bero på att jag inte gör så himla mycket, jag är i plugget hela dagarna och sen kommer jag hem och är helt fucking färdig. Senaste dagarna har vi haft instudering av tre låtar som vi ska uppträda med på Teaterfestivalen i Hallonbergen nästa lördag. Något kort varsel, men det blir nog bra. har en vers i en låt, en roll utan sång och diverse stämsång med mera att lära mig, och jag kämpar verkligen med en del stämmor. Det kan vara grymt frustrerande att sjunga i kör...
 
 
Nu tänker jag göra det där som jag verkligen hatar att göra. Som är så fult och trist. Här får ni ett inlägg UTAN BILD. Fy fan. Men jag har inget relevant att lägga här så det får gå ändå. Däremot kan ni kan få en låt jag lyssnat rätt mycket på senaste dagarna, I'll put it up in a lil while!

SAYS SHE'S TIRED OF MY SHIIIIET.

Idag har jag varit en pannkaka.
Det är förmodligen det absurdaste jag någonsin gjort.

BALL SO HARD MUFUCKAS WANNA FINE ME.

Jag orkar inte skriva så mycket idag förutom att jag är helt fucking slut efter kvällens streetdance med Mario. Så jävla hårt. Men det är skönt att jag gör något. Och det är kul att dansa, även fast jag suger. Nu ska jag blåsa håret och sen är det bedtime, sorry för dagens skrala utbud.
 
I övrigt är Grumpy Cat very much on my mind. It really is the upsettest thing I ever saw.
 

RSS 2.0