ROYAL RED & GOLD.

 
Klantigt nog så fick jag den skickad hem till min mor och far i skogen, men nu är den iallafall där och väntar på mig, my new lovely beanie from monroeapparel.
 

VÅRAN VÄRLD ÄR SJUK, PASSA PÅ OCH NJUT, IMORGON KAN DET VARA SLUT.

 

SOS.

 
 
Några pics från i fredags lånade från mina kära classmates Moa & Clara.
Note to self (and everyone else); Fireball gets you FUCKED UP! Det är fan som absinth, slår till helt oförberett långt efter förväntan. Bilderna säger verkligen en hel del om kvällen... Undantaget några få grejer så hade jag en toppkväll!
Hur som helst, I SoT i mitt !

YOU EAT BEEF, I WEAR MEAT.

 
Fredagkväll like Lady Gaga (fast det är ju lördagkväll....)

PRINCESS HIGH.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STHLM MF - BAD KIDS FO SHO.

Skitdag igår. Glömde lunchen. Åkte fel pendel. Regn. Illamående. Visste redan när jag vaknade att jag borde legat kvar. Åh vad jobbig gårdagen var. Sen så fick jag åka förbi Speakeasy igår IGEN, eftersom jag klantat mig och bokat en tid jag inte kan. Gulligaste Klara ville inte att jag skulle behöva vänta ända tills januari för en sån liten grej, så hon ska klämma in mig innan öppning den tolfte oktober. Fuck yes!
 
Men kvällen blev toppen! Mötte upp Jacob och Amanda på centralen och åkte till ett Waynes på söder där Momme jobbar, fikade och väntade på att Julia skulle komma och Momme sluta jobba. Vi hängde där ett tag och snackade, smidde lite planer och skissade på grejer vi ska göra, sedan gick vi ut och hängde runt i regnet och tog massor av kort. It was a lovley evening indeed!
 

 
 
 

K234YSONIXZ.

 

LIKE IT OR LOVE IT.

Idag är en sån där dag när jag får saker gjorda och blir nöjd med mig själv. Woo fucking hoo! Jag fick bocka av en hel del på listan jag skrivit, om än inte allt, men det duger. I skolan var det "speldag", så vi har gått runt i tvärgrupper och spelat spel och lekt lekar. Inte så himla produktivt kanske, men eftersom jag var så himla produktiv i övrigt så är det okej.
 
Idag köpte jag äntligen en physical copy av Somethin 'Bout Kreay. Made me a happy gurl indeed. Sen så bokade jag tid hos Klara också, så i december är det tatueringsdags igen. Also made me a happy gurl.
 

DO JUST WHAT YOU DO.

I am having a super busy week indeed, däravden klena mängden inlägg. I'm sorry! Idag hade vi redovisning av våra duetter, det gick väl okej. Also noteworhty of today är att efter skolan, på kvällen, var jag på streetdance i Hallonbergens centrum. Det var jättekul även om jag sög och tappade bort mig hela tiden, men det var kul och jag kan ju bara bli bättre. Jag kommer ha fett ont i benen imorrn ialafall, that's for sure. Speaking of imorrn, efter skolan ska jag ta mig in till stan för lite ärenden, bland annat ska jag försöka ta mig till bästa Klara på Speakeasy Tattoo Parlour. You can guess what I'll be doing there...
 
 
Klaras konst. Klicka på bilden för att komma till facebooksidan.

WIRED UP TO DETONATE.

I veckan köpte jag nytt schampoo, tänkte testa något nytt och ibland faller man för reklamen. Vi får väl se. Jag återrapporterar med resultat när jag testat.
 

IT'S THE GOLDEN HOUR.

Jag fick en lapp om att ett paket väntade på mig på coop igår och jag kunde inte för mitt liv komma på vad det kunde innehålla. Det enda jag kunde komma på att jag beställt var Lace Up bundeln, men eftersom att skivan inte släpps förrän den nionde oktober så kunde det omöjligt vara det. Paketet visade sig innehålla them amazing snapbacks från PRIDE CLOTHING som vi beställde för en vecka sedan! Jag blev så överraskad och glad. LOVES IT!
 

CAKE LIKE LADY GAGA.

Today.
 

IT'S MY SONG.

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Först och främst fick jag sova ut, ända till nio. Heaven! Därefter åkte jag till min classmate Moa och repade vår duett hela dagen (okej vi repade halva dagen och åt mat och glass andra halvan, details). Det var mycket trevligt och gick väldigt bra. Jag känner att vi inte kan vara bättre förberedda än såhär inför måndagen.
 
Vid sex åkte jag in till TC och väntade in som dear monsters, som dök upp efter bara en liten stund (tidig som alltid, en jävla tidspessimist är jag). Vi rörde oss så sakteligen mot Chopsticks, en thairestaurang med dyr varken god eller äcklig mat och dåliga drinkar, men de stängde sent och vi fick sitta kvar ända tills de låste så det var skönt att komma undan regnet. När de stängt åt vi glass på donken och hängde där en stund. Det var så himla trevligt att träffa "the sthlm monster family" igen! Det känns verkligen som att vi känt varandra hur länge som helst! Och snart är det dags igen...!
 
 JAG HAR ÄTIT SÅ JÄVLA MYCKET IDAG. And yes, we all got lazor eyes.
 

EST WTF EST WTF EST WTF EST WTF.

Here's some pics of me and my girl at the Kells concert that I forgot to show you.
 
 
Obligatorisk toalettposing.

Waiting for MGK.
 
Waiting...
 
Hittade ett glas framför oss på scenen som det stod urkult på. Otippat!
 

AND CALL ME CRAZY.

Vi testade en ny sorts polly förra helgen också. "Polly Charter". I did not fall for it and I don't know if I'll buy it again but it was okay. Bra tilltugg till Zombies vs. Plants.
 
 
 
 

PRIVET DEVUSHKA.

 
Here's a picture of my friend Fanny.
It's her picture but I had to post it cause she's so damn gorgeous!
 

KOM IGEN SKAKA HUSET.

Här tar allt lite extra tid tydligen. Jag har SÅ JÄVLA mycket att göra (vilket resulterar att jag blir sjukt matt och gör ingenting...) så bloggandet hamnar på eftersjälken. So sorry. Här har vi iallafall lite smått och gott som jag köpte föregående helgen.
 
 
Två serietidningar "om Gaga" från Comic Heaven i gamla stan.
Chapstick & my favourite chocolate EVER from Americana (my favourite store!).
 

I WAS HER FOR A NIGHT.


Bilder från kingsize magazine.

AND WHEN YOU PLAY THIS SONG, HOLD YOUR HEAD HIGH MOTHERFUCKER.

Efter en SUPERMYSIG helg med Fanny så är det back to reality. Kul men ÅH vad det tar på krafterna att gå i skolan. Pfew! Jag är helt slut varje dag när jag kommer hem. Un der helgen så har jag och my girl (förutom sett MGK monkeyman in action) spelat en hel massa Zombies VS Plants, kollat på film, promenerat, bakat, gått i stan och besökt Riddarholmskyrkan.
 
Appropå MGK, jag har VÄRSTA post-concert deppen. Jag får fan alltid det. Hade det efter Gaga för ett par veckor också, big time! You just want it all back. Kom igen, I was the HER in Her Song for a night. Jag bara...längtar efter nästa gång. Och när kommer Kells tillbaka till Sverige nästa gång liksom? It's gonna take forever! Nå ja, man får trösta sig med annat man har framför sig. Jag ska ju trots allt se Gaga i december igen. Och maybe Maskinen i november. Yay life!
 
Dessutom så är ju skolan kul, även om det är slitigt. Och stressigt. Och mycket. Jag tror att jag har en fruktansvärt låg stresströskel, honestly. Och så har jag två andra grejer som jag ska försöka göra kommande tiden. Måste boka lite tider först bara.
 
Fick den här söta av Fanny. Loves it!

EST WTF.

 
Here's the merch I got the other day. I got me two tees.

EQUALS OUT TO A CELEBRATON BITCHES MORE ICE.

Det blir en direktkopiering från Tumblr för jag orkar inte skriva allt en gång till... Men ni får hålla till godo!
 
 
….And me with the man himself, Machine Gun Kelly, ladies and gentlemen! (Excuse my red and swollen face, but I’ve been RAGING, ok?)

 

At one point during the show he came over to our side of the stage and he was like “You there, give me a kiss on my cheek!” and pointed at me. Needless to say he got a large smooch. Next he sang Her Song, and he pointed and looked at me throughout the whole song. Never have I been sung to so beautifully before!.

 

The show was fucking awesome, so wild! Honestly one of the best shows I’ve ever been to. After the show he hung out in the bar and everyone got a chance to talk to him and get pictures and stuff. I talked to him for a while and he really is THE most down to earth person ever! He’s such a nice guy! I told him, among other things, that I wished he would have played End Of The Road, and he promised he’d do that next time.

 

And here's me with the Lace Up bus!


SOMETHIN' BOUT KREAY.

Just five more days til Somethin' bout Kreay drops.
FUCKING EXCITED!
 
 

BUT WE GONNA SHINE FOREVER.

 
Here's a song for y'all that, to me, is always going to remind me of the summer of 2012 .
 
 

STAY OUT STUPID LATE BE GETTIN STUPID LOVE


blid från tumblr.

I WANT NEW SHOES.

 
 
 
 
 
 
 
 KEEP IT A1, YEAH?

Just found this on Jasons blog. Jag älskar det här typsnittet på loggan, det är samma som på min jeansväst. Loved it since first glimpse! (Vilket var på nyår, när de släppte sin nya kollektion, in specific en ljust jeansväst...) Can't wait til when (if!) they drop these!
 
 
And here's the vest
 

YEP THEY RICH, AND THEY LOVE TO SPEND IT ALL ON MY CLIQUE.

Fortfarande dödssjuk. Hatar det. It's like wtf, ska man inte bli frisk nån jävla gång?! Uuuh. Idag har jag varit i skolan och det suger att inte kunna vara med på sångövningar eller något. Jag kan iallafall vara med på teaterövningarna, wich is just as much fun. Just idag fick vi en kvart att sätta ihop en liten uppsättning på ett tema och sedan spela upp den, då fick vi lite pointers och sedan spela upp den igen. Vi fick temat familjedrama och satte upp en liten otrohetshistoria.
 
Hur som helst, just nu hör jag ingenting på mitt högra öra och allt gör allmänt ont. Fuck förkylning alltså. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i soffan med ugnspizza, te och Dexter. Good day!
 
 
Todays look. Bilden är inte från idag men jag såg likadan ut idag.
(Except I had clean hair today...)

NEVER HAD MUCH BUT I ALWAYS LIVED, BEST TIMES WERE WHEN I DIDN'T HAVE SHIT.

Good news everyone! (read in Professor Fornsworth's voice).
 
Igår, när jag var påväg till ett möte om ett eventuellt jobb (more on that later, it's in no way a sure thing yet, even if this meeting went reeeally well), gick jag som vanligt lite i min egen värld med mp3n på. Där går jag, helt oanande, på väg till busshållplatsen och kikar förstrött på affischerna som sitter överallt, in case there's somethig fun. Där går jag som bäst och lyssnar på "Letter to my fans" (wich is an MGK song...) när jag får syn på MGK loggan and everything just stops. Jag får kolla både en och två gånger innan jag kan tro på det. Sen måste jag ta kort på affischen så att jag kan försäkra mig om att jag såg rätt senare.
 
Machine Gun Kelly är inte superkänd utanför USA, därav min förvåning. Jag trodde ALDRIG att han skulle komma till Sverige. Men det gör han, apparently, och naturligtvis tänker jag passa på att se honom. Who knows, this might be a once in a lifetime opportunity. Either way, imorse köpte jag biljetter and next week it's time. OH HAPPY DAY MAMA!
 

I AIN'T A DANCER NIGGA, I JUST MOVE TO THE BEAT.


HIT THE MOTHERFUCKING FLOOR, BABY.

 
 
A pair of these are now on their way to me.

WORKING CLASS HERO.

New shirt.
 

PAINT IN BLACK.

Here's the wall behind me.
 

WAITING FOR GAGA.

 Ok so here's a collection of pictures taken during last week, that was spent mostly waiting (for Gaga) in diffrent places.
 
None of the pictures are taken by me. I take no credit.
De jag vet var de kommer ifrån har click-through links.
 

Front row bitches

NOTHING ELSE I CAN SAY.

Ugh. jag är sjuk som en hund. Jag trodde jag var bättre men ack, jag har i princip tappat rösten och hostar som aldrig förr. Yay life. Detta betyder i vilket fall att jag inte ska göra i princip någonting den här helgen. Bara dricka en massa te och försöka vila upp rösten.
 
Det är ju liksom svårt att tillgodogöra sig sångundervisningen om man inte har någon röst, aight? Dessutom så har vi ett duettprojekt just nu, i vilket det ännu inte hänt så mycket för först var jag borta, sen blev min partner Moa sjuk, sen blev jag sjuk and well... Here we are! Mycket hänger alltså på att jag blir frisk så fort som möjligt, så att inte duetten blir katastrof för att vi inte hunnit öva. We only have so little time.
 
Från MP kön förra veckan  GOSH I miss it!
 

Oh you all have little crowns on! ♥

Okay so uh...sorry.
 
Här har det inte hänt mycket på typ en vecka. det råkar bara bli mycket med skola och Gaga och skola och att vara sjuk och livet och allt. Aaaaaanyway, jag orkar inte skriva om allt om BTWB igen, jag kanske kan ta inlägget jag gjorde på tumblr för några dagar sedan och bara kopiera texten hit, om det skulle vara intressant? Hela upplevelsen med konserten och allt det runt och alla fantastiska människor var en sådan känslostorm att jag fortfarande försöker smälta det. Hela förra veckan egentligen. Sedan, när jag väl vågat slappna av igen så blev jag sjuk. Yay life.
 
I övrigt så får jag väl försöka komma igång här igen då. Det är den eviga förbannelsen, har man tid att skriva har man inte så mycket att skriva om, men har man mycket att berätta så har man inte tid att skriva ner det. Oh the irony! Hur som helst så har jag tons of stuff to tell you, så jag får väl försöka beta av det lite i taget. Sounds like a plan? Här kommer en liten försmak, kanske...?
 
 
Jag är någonstans där i myllret, längst fram i mitten typ.
 

 
Vi var en liten hög som hade sådana här kronor och när hon var alldeles vid oss och såg oss med dom så utbrast hon "Oh you all have little crowns on!"
 
 
(These are not my pics, jag har sparat dom från andra som också var där.
Själv tog jag inte ett enda kort! Skriv till mig to claim credit etc!)

RSS 2.0