AND WHEN YOU PLAY THIS SONG, HOLD YOUR HEAD HIGH MOTHERFUCKER.

Efter en SUPERMYSIG helg med Fanny så är det back to reality. Kul men ÅH vad det tar på krafterna att gå i skolan. Pfew! Jag är helt slut varje dag när jag kommer hem. Un der helgen så har jag och my girl (förutom sett MGK monkeyman in action) spelat en hel massa Zombies VS Plants, kollat på film, promenerat, bakat, gått i stan och besökt Riddarholmskyrkan.
 
Appropå MGK, jag har VÄRSTA post-concert deppen. Jag får fan alltid det. Hade det efter Gaga för ett par veckor också, big time! You just want it all back. Kom igen, I was the HER in Her Song for a night. Jag bara...längtar efter nästa gång. Och när kommer Kells tillbaka till Sverige nästa gång liksom? It's gonna take forever! Nå ja, man får trösta sig med annat man har framför sig. Jag ska ju trots allt se Gaga i december igen. Och maybe Maskinen i november. Yay life!
 
Dessutom så är ju skolan kul, även om det är slitigt. Och stressigt. Och mycket. Jag tror att jag har en fruktansvärt låg stresströskel, honestly. Och så har jag två andra grejer som jag ska försöka göra kommande tiden. Måste boka lite tider först bara.
 
Fick den här söta av Fanny. Loves it!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0