Oh you all have little crowns on! ♥

Okay so uh...sorry.
 
Här har det inte hänt mycket på typ en vecka. det råkar bara bli mycket med skola och Gaga och skola och att vara sjuk och livet och allt. Aaaaaanyway, jag orkar inte skriva om allt om BTWB igen, jag kanske kan ta inlägget jag gjorde på tumblr för några dagar sedan och bara kopiera texten hit, om det skulle vara intressant? Hela upplevelsen med konserten och allt det runt och alla fantastiska människor var en sådan känslostorm att jag fortfarande försöker smälta det. Hela förra veckan egentligen. Sedan, när jag väl vågat slappna av igen så blev jag sjuk. Yay life.
 
I övrigt så får jag väl försöka komma igång här igen då. Det är den eviga förbannelsen, har man tid att skriva har man inte så mycket att skriva om, men har man mycket att berätta så har man inte tid att skriva ner det. Oh the irony! Hur som helst så har jag tons of stuff to tell you, så jag får väl försöka beta av det lite i taget. Sounds like a plan? Här kommer en liten försmak, kanske...?
 
 
Jag är någonstans där i myllret, längst fram i mitten typ.
 

 
Vi var en liten hög som hade sådana här kronor och när hon var alldeles vid oss och såg oss med dom så utbrast hon "Oh you all have little crowns on!"
 
 
(These are not my pics, jag har sparat dom från andra som också var där.
Själv tog jag inte ett enda kort! Skriv till mig to claim credit etc!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0